2777
2789
عنوان

+عکس.موهام💩

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 66 پست
اون بالاش عالیه فک کن تو دانشگاه چون پایینش مشخص نیس همه ازم میپرسیدن اما با موهای باز واقعا ضایس

من عاشق اون رنگم، خب پایینشو این دفعه فقط رنگ بذارین، گناه دارن موهاتون هی دکلره بیچاره ها😁

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام اصلا دودی زیتونی نزار داغون ترمیشه منم دقیقا مثل تو بودم همین رنگیم بود بخاطر حنا خیلییی رنگ گزاشتم جواب نداد ارایشگاهم نتونست کاری بکنه هرجارفتم گفتن روحنا حتی دکلره هم جواب نمیده اخرش یه رنگ مشکی گزاشتم یه دست شد خوبه خوب به پیشنهاد دوستم دودی زیتونیم قبلش گزاشتم بدتر از بدتر شد فقط تیره مشکی

میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏
اخه نوشته تا تا ساعت هفده انلاین.

نی نی یار سه تا ساعت ۱۷ هست

بعدش نی نی یار پنجه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
من موهام با یه بار دکلره دریده چطور ۳بار دکلره کردی لعنتیییییی

تازه الکی۹۹درصدم گذاشت روش😂😂😂😂تو دیگ فک من

وقتی موهامو شست گریه میکردم اینقد زبر و خشن شده بود بدون ماسک مو وحشتناکه

گلم قسمت بالاش خیلی قشنگ شده جدی میگم

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
تعداد رنگایی که توی موهات هست رو نتونستم بشمرم هر یه جاش یه رنگه😐 من جای شما بودم مشکی رو میکشیدم ...

خودمم تو فکرشم

اما موهام مشکی نبود یه خرمایی باحالی داشت واسه همین خیلی عصابم خورده

ی سوال.من الان از کجا بدونم کدوم یک از نی نی یارا انلاینن    

ببين بالا جای توضیحات استارتر رو نگاه کن...با صورتی نوشته مشاهده ی افراد آنلاین.‌.روی همون بزن... میبینی

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩