2777
2789
عنوان

+عکس.موهام💩

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 66 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازه الکی۹۹درصدم گذاشت روش😂😂😂😂تو دیگ فک من وقتی موهامو شست گریه میکردم اینقد زبر و خشن شده بود ...

خب مگه مجبورین اخه چرا این بلاها رو سر خودتون میارین من اگه میلیاردها پول بهم بدن یه قاشق دکلره روی موهای نازنینم نمیزارم این رنگ کردنا واسه سن ۵۰ به بعده ن الان😐

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

خوب ولی دیگه رنگ نکن حیفه عروس برادر من موهاش اندازه مال تو بود الان یه ساله عروسی کرده تو این یه سال هر ماه رنگ چند بار هم دکلره کرده بود این اواخر دیدم موهاشو کوتاه کرده پرسیدم گفت شب میخواسته بخوابه با کش موهاشو بسته بوده صبح دیده از همونجا که بسته البته زیاد از ته نه از گردن پایینتر با کش بریده شده بود از بس سوخته بوده و کششو هم محکم بسته بوده من اینطوری شده بودم😳😳😳😳😳😳😱😱😱

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

یا کوتاه کن یا یه آرایشگاه درس حسابی برو

چه بلایی سر موات اومده

آرایشگرای عزیز خدایی تا مدرک‌ میگیرین زرتی آرایشگاه نزنین به خدا مو و ابروامونو از سر راه نیاوردیم که گند بزنین بش😐

شد شد؛ نشد نشد😄😄
جدی؟؟؟؟چرا؟البته من تاحالا دکلره نکردم نمیدونم چجوریه

مشکی به اندازه دکلره به موها آسیب میزنه، بهش میگن دکلره خاموش، رو مویی که دکلره شده مشکی ۱ و ۲ بزنی موها داغون میشه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

موهات در حال حاضر چهار پنج رنگ درومده..تیره کن حتی شدهn4  تا یسالم چیزی روش نذار تا جون بگیره

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین