بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا اینقد توی دلمو خالی کردن دلم گرفت چقدر وزنش کمه بچه من 38 هفتگی 4 بود.... از این حرفا 😢
واااا.مگه غول بود!!!اهمیت نده.یه چیزهایی میگم اگه بتونی بخوری بچت وزن میگیره.بچه من ۳۶ هفته ۳۲۰۰ بود ۴۱ هفته که بدنیا اومد ۴۱۲۰ بود.بلال آبپز بخور.بستنی روزی دو سه تا بخور.ماکارونی بخور.سالاد زیاد بحور.میوه هم سیب و موز زیاد بخور.
خیلی زشته که مقایسه میکنن.خیلی رو مخ آدم میرن.خواهرشوهرمن یه اخلاقی داره اصرار داره که بچه هاش از همه خوشگلتر و درشت تر و شیرینترن.هیچکدوم هم نیستن😞بعضی ها کمبود دارن جدی نگیر.
هر بچه ای به پدرومادرخودش میره.قرارنیست که چون بچه یکی درشته بچه اون یکی هم درست باشه.بنظرم بچت عال ...
من خودم وزنم نرمال رو به پایینه.ولی شوهرم درشته و قدش بلنده.بچمم دختر میگن نسبتا ریزه تره دختر.ولی مسگم که تو روزای آخر آدم حوصله خودشم ندارم از این حرفام بشنوه میریزه بهم .مرسی بازم بابت دلگرمیت برام دعا کن دوستم