2777
2789

تا تولدش میشه ۳۵۰۰.خوبه.😊ایشالله به سلامتی.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم البته ک سالم بودنش مهمه.مرسی عزیزم

ایشالله که سالمه‌به دل خوش و لب خندون تو بغل بگیریش😙

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بخدا اینقد توی دلمو خالی کردن دلم گرفت چقدر وزنش کمه بچه من 38 هفتگی 4 بود.... از این حرفا 😢

واااا.مگه غول بود!!!اهمیت نده.یه چیزهایی میگم اگه بتونی بخوری بچت وزن میگیره.بچه من ۳۶ هفته ۳۲۰۰ بود ۴۱ هفته که بدنیا اومد ۴۱۲۰ بود.بلال آبپز بخور.بستنی روزی دو سه تا بخور.ماکارونی بخور.سالاد زیاد بحور.میوه هم سیب و موز زیاد بخور.

هر بچه ای به پدرومادرخودش میره‌.قرارنیست که چون بچه یکی درشته بچه اون یکی هم درست باشه.بنظرم بچت عالیه.استرس نگیر.

من هفته آخر دلمو زدم به دریا رفتم کله پاچه زدم بر بدن.تقویت شدم😁😁😁

خیلی زشته که مقایسه میکنن.خیلی رو مخ آدم میرن.خواهرشوهرمن یه اخلاقی داره اصرار داره که بچه هاش از همه خوشگلتر و درشت تر و شیرینترن.هیچکدوم هم نیستن😞بعضی ها کمبود دارن جدی نگیر.

هر بچه ای به پدرومادرخودش میره‌.قرارنیست که چون بچه یکی درشته بچه اون یکی هم درست باشه.بنظرم بچت عال ...

من خودم وزنم نرمال رو به پایینه.ولی شوهرم درشته و قدش بلنده.بچمم دختر میگن نسبتا ریزه تره دختر.ولی مسگم که تو روزای آخر آدم حوصله خودشم ندارم از این حرفام بشنوه میریزه بهم .مرسی بازم بابت دلگرمیت برام دعا کن دوستم

خیلی زشته که مقایسه میکنن.خیلی رو مخ آدم میرن.خواهرشوهرمن یه اخلاقی داره اصرار داره که بچه هاش از هم ...

دقیقا خواهرشوهرم گفت😄😂

بچش الان 14 سالشه 32کیلوه  همونی که 38 هفته 4کیلو بود😐😐😴😴

من خودم وزنم نرمال رو به پایینه.ولی شوهرم درشته و قدش بلنده.بچمم دختر میگن نسبتا ریزه تره دختر.ولی م ...

شوهر من متوسطه.من خودم قدبلندم و وزن تولدم بالا بود.من وزن تولد شوهرمو باوزن تولد خودم میانگین گرفتم وزن تولد بچمو درست حدس زدم😉😁از الان رو این مسائل حساس باشی اطرافیان پیرت میکنن🙁اهمیت نده.خداروشکرکن که سالمه.ایشالله که زایمان راحتی داشته باشی.😙

پسر من بدنیا اومد ۲.۵ کیلو بود مهم این که سالم باشه انشالله. برای آب دور جنین هم فعلا فقط هندوانه و مایعات بخور به پهلوی چپ بخواب.

بچه هایی که با وزن پایین بدنیا میان و سالمن شرایط رشد تو محیط بیرون براشون بهتره و زودتر وزن میگیرن

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
شوهر من متوسطه.من خودم قدبلندم و وزن تولدم بالا بود.من وزن تولد شوهرمو باوزن تولد خودم میانگین گرفتم ...

منو شوهرم جفتمون 7ماهه دنیا اومدیم.خودت حساب کن چی یودیم😄😄😄انشالله عزیزم باز کلی تشکر.