خیلی منو تحقیر میکنه هر چی میشه فورا میگه برو تو با اون خانواده فلانت خانواده من بد نیستن ولی اصلا دوستشون نداره خیلی بد با من حرف میزنه الکی و به قول خودش به شوخی میزنه میگه تو دلم میگم دوستت دارم زود داغ میکنه صداشو میبره بالا منم خیلی عصبیم و نیاز دارم به اینکه کسی باهام مدارا کنه و منو بفهمه ولی دریغ اصلا پای حرفای من نمیشینه خودمو با چرتو پرته که یکم خالی میکنم خدا نکنه اون روزو که بهش بگم من این مشکلو دارم بیا با هم حلش کنیم خلاصه که الان خیلی گریه کردمو حالم بده من ادم ترسویی هستم و مدام در حال فرار از حرف دیگران و تامین نیارهای دیگران یجورایی حمال
الهی بمیرم برات . کسیو نداری پدری برادری کسی زنگ بزن بیاد . از هیچی هم نترس مرگ ی بار شیون ی بار تا کی میخای برده باشی و کتک بخوری توروخدا ساکت نشین ک اون هر غلطی دلش میخاد بکنه
حالا منکه خیلی قوی و مستقلم شوهرم هرجور دلش میخواد رفنار نمیکنه? من به جایی رسیدم که دارم قید بچم رو ...
شوهر منم از خداش سرکار برم کلا بکشه عقب یعنی اگه برم سرکار میشم عین مادرم و خواهرم کل مسولیت زندگی افتاده رو دوششون بعضی مردا ذاتا خراب فقط دنبال بهونه هستن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.