2777
2789
عنوان

دلم میخواد دعوا کنم با شوهر...

339 بازدید | 16 پست
خیلی منو تحقیر میکنه هر چی میشه فورا میگه برو تو با اون خانواده فلانت خانواده من بد نیستن ولی اصلا دوستشون نداره خیلی بد با من حرف میزنه الکی و به قول خودش به شوخی میزنه میگه تو دلم میگم دوستت دارم  زود داغ میکنه صداشو میبره بالا منم خیلی عصبیم و نیاز دارم به اینکه کسی باهام مدارا کنه و منو بفهمه ولی دریغ اصلا پای حرفای من نمیشینه خودمو با چرتو پرته که یکم خالی میکنم خدا نکنه اون روزو که بهش بگم من این مشکلو دارم بیا با هم حلش کنیم خلاصه که الان خیلی گریه کردمو حالم بده من ادم ترسویی هستم و مدام در حال فرار از حرف دیگران و تامین نیارهای دیگران یجورایی حمال
دعوا کن تش بنداز مین شلوارش ز گیساش آویزونش کن

😂

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوا کن تش بنداز مین شلوارش ز گیساش آویزونش کن

مریضی باور کن😂👌

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

اعتماد ب نفستوببر بالا تا برا تایید طلبی کارای بقیه رو الکی انجام ندی

ی بار جدی با شوهرت حرف بزن و یادآور خوبیای خانوادت شو و بگو خط قرمز من خانوادمهدحق نداری روش پا بذاری چ برسه ب رد شدن

سعی کن با همه مودب و مهربون رفتار کنی اما هر کسی رو ب حد خودش احترام بزاری بیشتر ک احترام بزاری متاسفانه برات گنده میشن و لهت میکنن پس اگ دیدی کسی داره کوچیکت میکنه اول مودبانه حد و حدودشو یاد اوری کن بهش و بعدشم از دایره روابطتت بندازش بیرون و اگ‌نمیشه انداخت بیرون بفرست ب دورترین نقطه ممکنه این دایره

نع دعوا نکن اصلا . رو اعتماد ب نفس خودت کار کن . برا خودت ارزش قائل شو .هرجا میری سریع نرو کار کردن . بیشتر ب خودت برس .تو حرف زدنت از کلمه های قشنگ استفاده کن ‌ . و اونم ادم حساب نکن ی مدت .تا میتونی ب خودت بها بده .

در ضمن دفعه دیگه گفت برو با اون خانوادت فلان . بگو همین ک خانواده تو خوبن کافیه با حالت مسخره 

انقد کوتاه اومدی و جلوش وانسادی هار شدهههههههه

منم مثل تو هستم خیلی ترسو و بدبخت شوهرمم میدونه ضعیفم هر کار دوست داره میکنه  دلم فقط مرگ میخو ...

حالا منکه خیلی قوی و مستقلم شوهرم هرجور دلش میخواد رفنار نمیکنه? من به جایی رسیدم که دارم قید بچم رو هم میزنم و جدا میشم.... حالا میفهمم زن باید کمی هم وابسته باشه به شوهرش که شوهره عقب نکشه همه جوره