2777
2789

نه دردش زیاد نیست

یه ژلوفن بخور قبلش

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردش مثل درد پریوده و چندثانیه است به خاطر مایع حاجبی که تزریق میکنن زودگذره نگران نباش من انجام دادم قابل تحمله

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

بستگی داره عزیزم، من انجام دادم ، خودم دردم زیاد بود ولی چند تا خانم دیگه بودن اصلا درد نداشتن ، خودت رو سفت نگیر

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

نه خیلی درد نداره الکی بزرگش میکنن 

قبلش دیکلوفناک شیاف بزن و ژلوفن بخور یا دیازپام 

یک ساعت و نیم قبلش 

نهایت دردش در حدیه که میخوای پریود بشی اونم کمتر از ۳۰ ثانیه 

استرس و فکر بد هم نکن

تکیه گاهم فقط خداست ،در پناه خدا همه چیز شیرین میشه 
من انجام دادم درد نداشتم ولی واسه کسایی ک لوله هاشون گرفتگی داره درد دارن همه با هم یه جور نیست

امکان داره منم بعد از سقط لوله راستم گرفته باشه چون توی لوله راستم بوده 

آخه من سونو واژینال دادم خیلی اذیت شدم اینم مثل اونه 

شل کن خودتو اذیت نمیشی 

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
آخه من سونو واژینال دادم خیلی اذیت شدم اینم مثل اونه 

من اونو انجام ندادم که بتونم مقایسه کنم. ببین عزیزم اذیت که خب داره، بالاخره یه چیزی وارد دهانه رحم میشه و یه مایع تزریق میکنه اونجا اما خب قابل تحمله، اون چیز وحشتناکی که ازش ساختن نیست. اصلا قابل قیاس با درد زایمان طلیعی یا سزارین نیست. اگه قصد مادر شدن داری باید بتونی اینقدر درد رو تحمل کنی

قبل رفتن حتما مسکن بخور ایشالا ک گرفتگی نداشته باشی

ایشالا خیلی میترسم عکس رنگی و سونو واژینال برام نوشته دکتر 

همین جوری کلی اذیت شدم اگر گرفتگی داشته باشه که کلا داغون میشم