2789

سلام دوستای گلم

سویق برا افزایش شبر خوبه من رژیم لبنیات دارم و چهار مغز و تخم مرغ سه ماهیه رژیمم بچمم سه ماه و نیمشه عملا کم شیر شدم و سیر نمیشه بهش شیرخشک میدم اما میخوام همه تلاشمو کنم شیر خودمو تا جایی که میشه بخوره 

سویق برا افزایش شیر هم خوبه متعی تداره من بخورم

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه
همین جا بهتون خبر میدم.فردا صبح که بپرسم فردا شب جوابم میده.

دوست عزیزم بیزحمت نمایندگی تهرانشونو میپرسین بهم خبر بدین و اینکه سویق شبرافزا هست یا نه و جه سویقی خوبه در صمن من یه دختر ۵ ساله بدغذا و ضعیفم دارم برای اون جی خوبه

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوست عزیزم بیزحمت نمایندگی تهرانشونو میپرسین بهم خبر بدین و اینکه سویق شبرافزا هست یا نه و جه سویقی ...

عزیزم امروز گروه تعطیله.باید فردا بپرسم حتمأ براتون میپرسم.امیدوارم که آدرسش داشته باشه.

نگاه میکنم ببینم در مورد بچه بد غذا چیزی هست 

عزیزم امروز گروه تعطیله.باید فردا بپرسم حتمأ براتون میپرسم.امیدوارم که آدرسش داشته باشه. نگاه میکنم ...

واقعا ممنون از وقتی که برام میذارین امیدوارم این لطفتون تو زندگی بهتون برگرده

دوست عزیزم بیزحمت نمایندگی تهرانشونو میپرسین بهم خبر بدین و اینکه سویق شبرافزا هست یا نه و جه سویقی ...

میشه به روش های زیر، کیفیت و کمیت شیر رو افزایش داد👇
— مصرف روزانه سویق گندم و جو یا سویق کامل
— خوراک گوشت و شیر
— مصرف انواع میوه و سبزیجات تازهٔ فصل

♦ درمان ضعف کودکان
لاغری کودکان
▫سنجد
▫️سویق کودک
▫️حریره  بادام
▫️خیسانده انجیر
▫️فالوده سیب هر روز
▫️نخودچی و کشمش
▫️برگ ‌چغندر در غذاها
▫️شیره ‌انگور و خرما و توت
▫️ روزی۳ قاشق
🔺پرهیز از تنقلات کارخانه ای

♦ درمان ضعف کودکان لاغری کودکان ▫سنجد ▫️سویق کودک ▫️حریره  بادام ▫️خیسانده انجیر ▫️فالوده سیب ه ...

اصلا لب به این چیزا نمیزنه بچم اهل هله و هوله هم نیست زیاد اما غذاش ماهی قورمه سبزی ماکارانی میوه هم فقط سیب و خیار اما تا دلت بخواد شیر میخوره یه مدت براش بادوم و کشمش میذاشتم تو مهدکودک بخوره که اونم غرغر کرد بچه های دیگه کیک و بیسکوییت و چوب شور میارن منم میخوام یه مدته براش بیسکوییت مادر میذارم میخورا

تو شیر براش سویق کودک و عسل بریز هم تقویت داره هم سویق چاق کننده هست

ایشالا بخوره سه شیره گرفتم خودم باشیر قاطی میکردم میخوردم یه بار بهش دادم نزدیک بود بالا بیاره اصلا یه چیزیه این بچه

دستتون درد نکنه

راستی من هنوز زنگ نزدم عسل و شیره ام تموم شده شما از عسل و شیره اشون استفاده کردین یا جیزی میدونید که دارن یا نه همه رو باهم سفارش بدم

راستی من هنوز زنگ نزدم عسل و شیره ام تموم شده شما از عسل و شیره اشون استفاده کردین یا جیزی میدونید ک ...

عسل استفاده نکردم ولی شیره خرما و سه شیره استفاده کردم راضی بودم‌.سه شیره خیلی عالی بود.شیره انگور هم گرفتم ولی هنوز استفاده نکردم