2777
2789
عنوان

دختر عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 64 پست
دخترم سه سالشه موقع تشنج بیهوش نمیشه وباوجودیکه دارو میخوره غیرقابل کنترله دخترمنم مشکل ذهنی وجسمی د ...

دختر منم مثل دختر شماست ولی من حس میکنم ک مارو میشناسه چون ارامش داره وقتی پیش ماست پیش فامیل شوهرم همیشه تپش قلب میگیره تشنجش هم فقط با یه دارو کنترل میشه و دقیقا مثل ی نوزاد مونده 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلعش چطوره ؟ درست می‌تونه غذابخوره؟

اره خیلی راحت فقط غذا رو نمیجوه و اب و میجوه 😂😂😂

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

دخترمنم بلعش هم خوب نیست غذا که بهش میدم مدام سرفه می‌کنه پاشم ازچشماش میاد دو دلم براش پگ معده بزارم یانه شما کسی رو سراغ دارین که گذاشته باشه

درمیان اندوه تمام نتوانستن هایت فکر اینکه تو هیچ گاه دروغ نخواهی گفت ویا دلی را نخواهی شکست آرامم میکند
بلعش چطوره ؟ درست می‌تونه غذابخوره؟

دختر شما چی 

[QUOTE=94751509]دخترمنم بلعش هم خوب نیست غذا که بهش میدم مدام سرفه می‌کنه پاشم ازچشماش میاد دو دلم براش پگ معده بزار ...[/QUOTای بابا خیلی ناراحت شدم با شیشه هم نمیتونه بخوره 

ن والله 

غذا رو خیلی نرم براش درست میکنم 

تاپیک های قبلیتون رو خوندم منم میخواستم برابچه بعدی اقدام کنم پیش دکترژنتیک رفتم وبهم گفت اگه تو آزمایشها مشخص بشه مشکل بوت ژنتیکیه میتونی بارداربشی درغیراینصورت چون زنش مشخص نشده بارداریت مشکل دارمیشه که نهایتامشخص شد ژنتیکیه ولی چون باشوهرم فامیلیم دکترگفت ممکنه علاوه براین بیماری احتمال هفت درصد وجود داره که بیماریهای دیگه هم باشه وتمام ژنهای خودمو بررسی کردن که پنج تا زن معیوب مشخص شد که اون پنج تا رو توژنخای شوهرمم برسی کردن ومشخص شد اونم چهارتاشو داره یعنی من وشوه م چهارتاژن معیوب مشترک داریم که احتمال هر کدوم برای بارداری بعدیبیست و پنج درصدهست و نهایتا اینکه باید از تخمک اهدایی استفاده کنم اینارو گفتم که همینجوری واسه بارداری اقدام نکنی حتما قبلش ازبچت آزمایش ژنتیک بگیر 

درمیان اندوه تمام نتوانستن هایت فکر اینکه تو هیچ گاه دروغ نخواهی گفت ویا دلی را نخواهی شکست آرامم میکند
غذا رو خیلی نرم براش درست میکنم  تاپیک های قبلیتون رو خوندم منم میخواستم برابچه بعدی اقدام کنم ...

ای بابا خیلی استرس گرفتم تغریبا چند تومن هزینه ی ازمایشاتتون شد و این ک نمیشه با ای وی اف و این جور چیز ها ژن های معیوب رو برداشت و ژن های درست و سالم و براتون باردار کنن ؟؟؟

اگه منظورت اصلاح ژنتیکه اره میشه و هزینش خیلی زیاده 

هزینه آزمایشات ژنتیک کلا حدود دوازده میلیون شد که بهزیستی مبلغ زیادش رو متقبل شد شماهم میتونید ازطریق بهزیستی اقدام کنید

اگه منظورت اصلاح ژنتیکه اره میشه و هزینش خیلی زیاده  هزینه آزمایشات ژنتیک کلا حدود دوازده میلی ...

ما اقدام کردیم اما بهمون گفتن ک فعلا پولی نداریم ک بخواییم بهتون بدیم و چیزی هم بهمون ندادن 

برای دخترتون پرستار نکرفتین ک بیاد کمکتون کنه 

اگه منظورت اصلاح ژنتیکه اره میشه و هزینش خیلی زیاده  هزینه آزمایشات ژنتیک کلا حدود دوازده میلی ...

هزینه ی اصلاح ژنتیک چه قدر در میاد 

امکان خوب شدن دخترت نیست؟

دکترا ک قطع امید کردنمون