2777
2789
عنوان

دختر عزیزم

1644 بازدید | 64 پست

سلام خانم ها دخترم ۳ سالشه و متاسفانه معلوله 😔😔😔😔😭😭😭😭

ولی تو این چند وقته خیلی خوش حالم کرده☺☺☺☺😁😁😁 و همین طور بر عکس خیلی ناراحتم کرده😔😔 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

ان شاالله به حق فاطمه زهرا شفا پیداکنه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خوشحال کردناش بگو 

به ناراحت کردناش اصلا فکرنکن

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
چطور

چند روزه کالسگه اش رو در اوردم تا بیرون راحت در بیارمش و خودش هم راحت باشه 

تا میزارمش داخل کالسگش میترسه و دیواره های کالسگش رو میگیره 

ولی خیلی ناراحتم ک فردا روز بزرگ تر بشه چه طور میخوام ببرمش بیرون 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
خدا حفظش کنه.خانومی دوران بارداری معلوم نبود معلولیتش؟؟

ن اصلا 

از خوشحال کردناش بگو  به ناراحت کردناش اصلا فکرنکن

خیلی دختر باهوشیه همه چیزو درک میکنه تا بهش توضیح دادم که کالسگش و همه بچه هایی ک خیلی کوچیکن سوارش میشن میرن بیرون یه لبخندی زد 😭😭😭😭الا هم از خوش حالیم گریم گرفته 

«الا» یعنی چی اول همه ی جمله هات میزاری؟

الان

خیلی دختر باهوشیه همه چیزو درک میکنه تا بهش توضیح دادم که کالسگش و همه بچه هایی ک خیلی کوچیکن سوارش ...

الهههی عزییییییزم

انشالله خدا برای هم حفظتون کنه و خدا بهش 

سلامتی کامل بده

خیلی خوبه بابچه ها حرف زدن

بچه ها خیلی درکشون بالاست در مورو کارایی که ناراحتت میکنه هم براش توضیح بده حتی چند بار تا بالاخره یاد بگیره همه ی بچه ها ممکنه یه سری کارا رو دوست نداشته باشن و دیر انجام بدن مهم حوصله ی مادره موفق شه

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 

خانم ها کسی نیست که بچه اش این طوری بتونه ارتباط بر قرار کنه مثلا تا دعواش میکنم ک بازم بی تربیت شدی ؟(یعنی داره تشنج میکنه )خیلی زود ناراحت میشه و بغض میکنه