2777
2789
عنوان

دختر عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 64 پست
الهههی عزییییییزم انشالله خدا برای هم حفظتون کنه و خدا بهش  سلامتی کامل بده خیلی خوبه بابچه ...

درسته عزیزم همه رو بهش توضیح میدم ولی خب چون هم معلول مغزیه و هم معلول جسمی نمیتونه بجز لبخند زدن و گریه کردن یا ناراحتی بهم بفهمونه 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعواش که میکنی تشنج میکنه؟

ن وقتی تشنج میکنه میگم بازم بی تربیت شدی بغض میکنه 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
الهههی عزییییییزم انشالله خدا برای هم حفظتون کنه و خدا بهش  سلامتی کامل بده خیلی خوبه بابچه ...

ممنون گلم امین 

مگه تشنج دست خودشه که سرزنشش میکنی کارتون خیلی اشتباهه من هروقت دخترم تشنج می‌کنه بوسش میکنم وروسرش دست میکشم 

درمیان اندوه تمام نتوانستن هایت فکر اینکه تو هیچ گاه دروغ نخواهی گفت ویا دلی را نخواهی شکست آرامم میکند

چه مامان خوبی بنظرم خ نمونه ای چون بچتو هر جور ک هست دوسش داره و از وجودش راضی هستی 

خ حس خوبی بت دارم فک می کنم خیلیییییی دوسش داری و راضی 

امیدوارم همینجوریم ک بات ارتباط برقرار میکنه راضی و خوشحال باشی مهم حال دله 

ی نفر بچش سالمه ولی باورت میشه چقدر ازش میناله هیجا نمیاردش و هی غر میزنه وای خستم کرد وای فلان وایییی

امیدوارم همیشه حال دلت خوش باشه

ن وقتی تشنج میکنه میگم بازم بی تربیت شدی بغض میکنه 

عزیزم چرا دعواش میکنی اصلا دست خودش نیست من خودم برادرم همینطور بود اصلا سرزنشش نکن

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 
مگه تشنج دست خودشه که سرزنشش میکنی کارتون خیلی اشتباهه من هروقت دخترم تشنج می‌کنه بوسش میکنم وروسرش ...

مامانمم میگه ولی میگم این طوری بگم شاید کمی بهتر بشه اخه هر وقت ک باهاش دعوا میکنم سریع بهتر میشه دختر شما چند وقته تشنج میکنه

عزیزم چرا دعواش میکنی اصلا دست خودش نیست من خودم برادرم همینطور بود اصلا سرزنشش نکن

الا هم برادرتون تشنج میکنه واگه تشنج نمیکنه چیکار کردین و چیا دادین تا کنترل شد 

چه مامان خوبی بنظرم خ نمونه ای چون بچتو هر جور ک هست دوسش داره و از وجودش راضی هستی  خ حس خوبی ...

ممنون گلم ⚘⚘⚘⚘

مامانمم میگه ولی میگم این طوری بگم شاید کمی بهتر بشه اخه هر وقت ک باهاش دعوا میکنم سریع بهتر میشه دخ ...

از پنج ماهگی تشنجش شروع شد

دخترت موقع تشنج هوشیاری داره؟؟

درمیان اندوه تمام نتوانستن هایت فکر اینکه تو هیچ گاه دروغ نخواهی گفت ویا دلی را نخواهی شکست آرامم میکند

بزارین از خوبیای دخترم بهتون بگم خواهرم اساس کشی کرده و برای کمک به خونه جدیدشون رفتیم دخترم با تعجب کامل نگاه میکرد ک اینجا کجاست و همش میخواست ک کنارش باشیم و کنارش بودن رو حس کنه 

خیلی از اهنگ خوشش میاد مثلا اگه عروسی باشیم اصلا بی قراری نمیکنه و خیلی عادی رفتار میکنه و اصلا نمیخوابه تا وقتی برسیم خونه از غذا هایی ک بدش بیاد اصلا نمیخوره و دهنش رو محکم میبنده و خودش رو میکشه عقب ک نتونیم بهش بدیم و همش بی قراری میکنه 

از پنج ماهگی تشنجش شروع شد دخترت موقع تشنج هوشیاری داره؟؟

نه اصلا هوشیاری نداره  😔

الا چند وقتشه 

از پنج ماهگی تشنجش شروع شد دخترت موقع تشنج هوشیاری داره؟؟

دختر شما هم این کارایی ک گفتم انجام میده تا چه حدی تاثیر گذاشته تشنج رو مغزش

دخترم سه سالشه موقع تشنج بیهوش نمیشه وباوجودیکه دارو میخوره غیرقابل کنترله دخترمنم مشکل ذهنی وجسمی داره حرکتی نداره ومثل یه نوزاده ومن وشوهرمو به عنوان پدرو مادر نمی‌شناسه فقط وقتی باهاش حرف میزنم یا نازش میکنم می‌خنده