2777
2789
عنوان

دختر عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 64 پست
خداروشکردخترم آرومه واذیتی نداره 

خدارو شکر مثل دختر من اصلا اذیتمون نمیکنه و فقط مریضی دخترم رفته تو چشم مادر شوهرم و همش بهم تیکه میندازه منم خیلی بدم میاد از کاراش 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💫✨💫✨💫✨

💫✨💫✨

💫✨

💫

💐  بیماران ناامید 💐

📣 بنده به تمامی مؤمنین جهان اعلام میکنم که با لطف و عنایت پروردگار عالم و با توفیق الهی و تحقیق و تفحص در آیات قرآن و احادیث پیامبر عظیم الشان و کار در روایات ائمه ی معصومین سلام الله علیهم اجمعین ، فرمول درمان یکایک بیماریها را و قدرت درمان تمامی بیماریها را به دست آوردیم و این است نتیجه ی تلاش و تحقیق دهها سال .

🔰 امروز قادر به درمان انواع سرطان بدون نیاز به عمل جراحی و بدون نیاز به شیمی درمانی هستیم زیرا داروهایی داریم که توده های سرطانی را به راحتی آب میکند و دیگر عود نمیکند .

🔰 امروز ما توان درمان ام اس و انواع فلج و تحلیل عضلات را داریم .

درمان اوتیسم ، سیپی ، فلج مغزی ، سندرم داون ، هیدرو سفال ، فلج کودکان ، سکته مغزی ، لقوه یا فلج صورت .

🔰 همچنین درمان صرع ، تشنج ، کوچک شدن مغز ، جن زدگی و انواع آسیبهای جن را در اختیار داریم .

🔰 همچنین درمان میگرن ، انواع سر درد ، دیوانگی و بی عقلی و کم عقلی ، عقب ماندگی ذهنی ، آلزایمر ، پارکینسون ، فراموشی و دیگر بیماریهای مغز و اعصاب را داریم .

🔰 انواع بیماریهای قلبی اعم از انسداد عروق ، مشکل دریچه های قلب ، ضعف قلب ، سوراخ قلب در طب اسلامی درمان قطعی دارد .

🔰 کل بیماریهای معده اعم از ورم معده ، زخم معده ، اسید معده ، برگشت اسید معده ، سوزش و التهاب و باکتری معده نیز در طب پیامبر و اهل بیت علیم السلام درمان دارد .

🔰 کل بیماریهای کبد اعم از سیروز کبدی ، هپاتیت ، یرقان و آنهایی که در نوبت پیوند کبد هستند ، کیست همانژیوم ، چربی کبد و غیره در طب اسلامی درمان دارد .

🔰 انواع بیماریهای ریه ، آسم ، برنشیت ، آمبولی ریه ، فیبر ریه و غیره براحتی درمان می شود .

🔰 و همچنین بیماریهای خونی اعم از سرطان خون ، تالاسمی ، هموفیلی ، کم خونی ، غلظت خون ، فشار خون ، قند خون و غیره در طب اسلامی به راحتی درمان می شود .

🔰 بیماریهای جنسی ، ضعف جنسی ، نازایی ، ایزو اسپرم و عدم نعوظ  در طب اسلامی راهکار ساده دارد .

🔰 تمامی بیماریهای زنان اعم ازخونریزی ، قطع قاعدگی ، یائسگی زودرس ، ضعف تخمدان ، بیماری های دهانه رحم ، سقط جنین ، نازائی ، بلوغ زودرس و بی میلی جنسی همه و همه درمان عاجل دارد .

🔰 درمان بیماریهایی چون روماتیسم بهجت ، لوپوس ، زانو درد ، کمر درد ، دیسک سیاتیک ، گردن درد ، التهاب مفاصل ، نقرس و غیره .

🔰 درمان انواع بیماریهای پوستی مانند صدف یا پسوریازیس ، اگزما ، پیسی ، گری ، خارش ، جوش ، دمل ، کهیر ، غده های چربی ، پمفیگوس ، ترک دست و پا خشکی پوست و غیره .

📣 شمایی که بیماری و شمایی که جواب کرده هستید ، شمایی که تا آخر عمر باید دارو بخورید ، چند روزه در طب اسلامی درمان میشوید .🍎🍐از بیانات آیت الله تبریزیان 🍎🍐

💫

💫✨

💫✨💫✨

💫✨💫✨💫✨

مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان @markazetebbeeslami

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

دخترمنم بیماریش لاعلاجه حتی دکترگفت دیگه نمیخوادکاردرمانی ببریش چون هیچ پیشرفتی نداشت وبیماریش پیش رونده است

درمیان اندوه تمام نتوانستن هایت فکر اینکه تو هیچ گاه دروغ نخواهی گفت ویا دلی را نخواهی شکست آرامم میکند
پارسال حدود چهل میلیون

امثال هم حدود ۸ ملیون میشه 😐😐😔😔

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

اینجا عضو شو ازش بپرس شاید خدا کنه دخترت خوب شد

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

ینی چی 

💫✨💫✨💫✨ 💫✨💫✨ 💫✨ 💫 💐  بیماران ناامید 💐 📣 بنده به تمامی مؤمنین جهان اعلام میکنم ...

اینو بخونید 

دخترمنم بیماریش لاعلاجه حتی دکترگفت دیگه نمیخوادکاردرمانی ببریش چون هیچ پیشرفتی نداشت وبیماریش پیش ر ...

ینی اصلا روشت نمیکنه و  خدایی نکرده به عقب بر میگرده 😑😑😑😑😭😭😭

ینی چی 

کانال ایت الله تبریزیان  طب اسلامی 

خیلیا که نابارور بودن باردار شدن 

من امیدوارم میشدم به درمان دخترم وبعد دراوج امیدواری تا امیدمیشدم اونقدر که اینها به من ضربه زد وداغونم کرد غم بیماری دخترم نکرد

درمیان اندوه تمام نتوانستن هایت فکر اینکه تو هیچ گاه دروغ نخواهی گفت ویا دلی را نخواهی شکست آرامم میکند
خیلیا که نابارور بودن باردار شدن 

حتما میرم کانالش

من امیدوارم میشدم به درمان دخترم وبعد دراوج امیدواری تا امیدمیشدم اونقدر که اینها به من ضربه ز ...

من از یه خانمی ک تو نینی سایت اشنا شدم میگفت دخترمو حجامت کردم تشنجش کنترل شد و چیز های گرم مزاج بهش میدم و خیلی تعصیر داره میخوایین شما هم اتنحان کنین