2777
2789
عنوان

اسهال نی نی 5 ماهه کمک لطفا

17252 بازدید | 42 پست

سلام خانوما 

پسرم چند وقته اسهاله 5 ماهه و نیمشه چند بار بردم دکتر خوب نشد تا امروز دکتر براش کپسول دیلیست نوشت که تو ماست قاطی کنم بدم بخوره . کسی استفاده کرده تا حالا نتیجش خوبه؟

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

واااای خوندم نی نی یار 5😂🙈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کردم نوشتی نی نی یار 5😂😂 دوست جان من دکتر بردم دخترمو گفت فقط تا میتونی شیر بده . و چند قاشق ...

من پسرم از اول 5 ماهگی اینجور شده تا الان که نزدیک 18 روزه . روزی دو بار یا سه بار . 3 بار هم دکتر بردم انواع پودر هم بهش دادم فایده نداشته دیگه نمیدونم چه کنم از مدفوع هم داد گقت طبیعیه یعنی عفونی نیست تا دکتر این قرص امروز داد که با ماست قاطی کنم بدم

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
یا یه چیزی میخوری که نفخ میکنه یا بخاطر دندونشه

شیر خشکی هستش پسرم یعنی برا دندونه که بند نمیاد ؟ 

لثه هاش حالت دندونه دندونه شده و سفت . زود نیست برا دندون؟ بچم آب شد خیلی ناراحتم و نگران

حواست به آب بدنش باشه خدای نکرده خشک نشه اسهالش نباید مثل آب رقیق باشه ها 

اسهال رقیقه دیگه قبلا سفت تر بود یکم الان ابکی تر شده انگار هر چی بیشتر دارو میدم بدتر میشه

شیر خشکی هستش پسرم یعنی برا دندونه که بند نمیاد ؟  لثه هاش حالت دندونه دندونه شده و سفت . زود ...

نه دیگه بیشتر بچه ها از همین سن در میارن پسر منم همین پنج ماهگی در آورد 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
نه دیگه بیشتر بچه ها از همین سن در میارن پسر منم همین پنج ماهگی در آورد 

دکتر اولش هم گفت واسه دندونه دومی گفت ای پیرزن بوده واسه دندون بت گفته نه دکتر . پسرت اسهالم شد؟ چقدر طول کشید تا دندونش دراومد؟

پسرم.اسهال گرفت خیلی شدید بی قرار شده بود خیلی طول نکشید سریع لثه اش پاره شد و اومد بیرون

یکمی همین لثه پاره شدنش سخته بعدش که نیش زد آومد بیرون درست میشه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
پسرم.اسهال گرفت خیلی شدید بی قرار شده بود خیلی طول نکشید سریع لثه اش پاره شد و اومد بیرون یکمی همین ...

پسرت چند ماهش بود چقدر  اسهالش طول کشید؟

پسرم.اسهال گرفت خیلی شدید بی قرار شده بود خیلی طول نکشید سریع لثه اش پاره شد و اومد بیرون یکمی همین ...

بی قراری هم میکنه . خلط هم سینش داره خیلی اذیته از نگرانی دارم میمیرم بخدا