2777
2789
عنوان

اسهال نی نی 5 ماهه کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 17259 بازدید | 42 پست
بی قراری هم میکنه . خلط هم سینش داره خیلی اذیته از نگرانی دارم میمیرم بخدا

ببرش بهش سرم بزنن منتظر چی هستی؟ میگی آبکی هم هست آب بدنش خشک میشه خیلی خطرناکه ملاجش رو دست بزن ببین نرم نشده باشه اگر نرم شده لباس پوشیده نپوشیده بدو فقط ببرش بیمارستان

آب یا او آر اس که بهش میدی  با اشتها میخوره؟

زبونشو میاره بیرون؟

پوستش خشک شده؟ 

نگاه کن ببین میتونی رگشو پیدا کنی؟

تشنه ست؟

پوستش صورتیه یا نه؟ زرد شده؟

اگر آره فقط سرم باید بزنه

صبر نکن یهو بیجون بشه تازه ببریش بیمارستان ببر بهش سرم بزنن خطرناکه اسهال آبکی

بچه چقدر مگه جون داره که این همه آب از دست بده ویروسه باید با اسهال خارج بشه ولی این وسط آب بدنش هم باید تامین بشه

ببرش بهش سرم بزنن منتظر چی هستی؟ میگی آبکی هم هست آب بدنش خشک میشه خیلی خطرناکه ملاجش رو دست بزن ببی ...

عزیزم په خبره ادمو سکته میدی بالا که گفتم از مدفوع داد طبیعی بود ویروسی نبود همین امروزم دکتر بودم کپسول داد که شروع کنم بدم ایهال روزی 10 بار بستری نمیکنن ماله من خو 3 باره در روز ولی طول کشیده نمیدونم دلیلش چبه دکترش گفت ممکنه واس دندون باشه 

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم په خبره ادمو سکته میدی بالا که گفتم از مدفوع داد طبیعی بود ویروسی نبود همین امروزم دکتر ...

نترس عامو تا لثه شو پاره نکنه اسهالش ول نمیشه خیلی طول نمی کشه اگه لثه اش ورم کرده تا ند روز دیگه در میاد نگران نباش بخاطر که خورده تو گرما انقدر بد ناآرامی میکنه پسر من الان چهار تا رو داره باهم درمیاره دو دیگه هم لثه شو داره پاره میکنه یعنی شش تا رو میخواد تو این گرما در بیاره الان هشت ماهشه

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

بهش قطره استامینوفن بده یکمی دردش کم میکنه آروم میشه فقط یه بار بده هر نبه احساس کردی درد داره بهش بده ولی بیشتر یک بار تو روز نده 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
 عزیزم په خبره ادمو سکته میدی بالا که گفتم از مدفوع داد طبیعی بود ویروسی نبود همین امروزم دکتر ...

عزیزدلم شما به کوچولوت شیرخشک ال اف میدی؟دکترنگفت تاکی ادامه بدی؟

عزیزدلم شما به کوچولوت شیرخشک ال اف میدی؟دکترنگفت تاکی ادامه بدی؟

سلام . من هنوزم ال اف میدم منم 6 ماهه شد رفتم دکتر که شیرش چه کنم دکتر گفت از قبلی کم کم بده تا عادت کنه چشمت روز بد نبینه 1 شیشه دادم و دوباره اسهال شد و من بودم که تو خونه فحش دکتره میدادم دکتر دیگه رفتم گفت اصلا نگران نباش و ال اف شیر عالیه و تا هر وقت که میخوره بش بده وزن گیریش هم باهاش خوبه ماشاله ببلاک ال اف میدم خلاصه 1 هفته دوباره با بیچارگی درگیر اسهال بودم به خاطر همون 1 شیشه تا دوباره یکم جا گرفت اصلا شیر بچت عوض نکن و همین بده تا چند ماه تا رودهاش ترمیم بشن که لاکتوز تحمل کنه وگرنه اسهال و بی جونی بچه بیچارت میکنه خیلیم شیر خوبیه اصلا نگران نباش

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
سلام . من هنوزم ال اف میدم منم 6 ماهه شد رفتم دکتر که شیرش چه کنم دکتر گفت از قبلی کم کم بده تا عادت ...

خیلی ممنونم ازجوابت راستش پسرمن اصلااسهال نداره فقط بی قراره وگریه وحشتناک شبا سیمیلاک توتال گرعتم میگن لاکتوزش خیلی پایینه

خیلی ممنونم ازجوابت راستش پسرمن اصلااسهال نداره فقط بی قراره وگریه وحشتناک شبا سیمیلاک توتال گرعتم م ...

لاکتوزش رو بخون ببین چنده پشتش تو جدکل ویتامیناش نوشته برام بفرست اصلا ربطی نداره تازه شیر بدون لاکتوز بیقراری و دلدرد بچه رو خوب میکنه زود هضمه مگه بچت چند ماهشه؟

لاکتوزش رو بخون ببین چنده پشتش تو جدکل ویتامیناش نوشته برام بفرست اصلا ربطی نداره تازه شیر بدون لاکت ...

عزیزم هشت ماهشه

نوشته low lactose

توجدول ویتامیناش لاکتوز نوشته

عزیزم هشت ماهشه نوشته low lactose توجدول ویتامیناش لاکتوز نوشته

بازم از شیر من بهتره مال من لاکتوزش صفره ولی خوبم وزن میده اصلا به این نیست فقط بچه باید زیاد بخوره. شیر خوبیه اینا که لاکتوز ندارن باعث میشن دیواره روده ترمیم بشه و زودتر حساسیت از بین بره حتی برا بزرگسالیشون انشالا

خداحافظشون باشه

انشالله

عزیزدلم شما برای کوچولوتون کره وماست استفاده میکردین؟میشه بدیم بهشون یاتوغذاشون؟

نه ماست نمیدم چون حساسیت داره به پروتین گاوی و لاکتوز . دست رو دلم هم نزار با این اسهال بچم  اگه کره خم بدم که تا 1 سالگی شکمش ول میره 😐 اگه غذای جامد میدی نو شکمش سفته یکم خیلی کم کره به غذاش بزنزیاد بزنی اسهال میشه خدایی نکرده