2777
2789
عنوان

اسهال نی نی 5 ماهه کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 17259 بازدید | 42 پست
نه ماست نمیدم چون حساسیت داره به پروتین گاوی و لاکتوز . دست رو دلم هم نزار با این اسهال بچم  اگ ...

دوستم بیا کمکم که داغونم بخدا.دیروزمامانم سوپ پخته براش کره محلی زده بعدازدیشب اسهاله.نمیدونم ازاونه یااز شیرخشکش که حداقل لاکتوزو داره من ازصبح جمعه این شیرخشکو دادم مشکلی نداشت اما ازدیشب اسهاله

حالاشک ندارم که اینم حساسیت به لاکتوز داره

به نظرت نان ال ۱۱۰ خوبه بگیرم براش

راستی شمابجزشیرخشک وپرهیزغذایی دارویی برای حساسیت به لاکتوز میدی؟

دوستم بیا کمکم که داغونم بخدا.دیروزمامانم سوپ پخته براش کره محلی زده بعدازدیشب اسهاله.نمیدونم ازاونه ...

اخی چرا گزاشتی کره بزنن اونم محلی منم بخورم اسهال میشم چه برسه بچه ای که حساسبت داره و رودهاشون لیز شده. باورت میشه من 2 ماه درگیرم هنوزم با شیر بدون لاکتوز خوب نشوه فقط کمی بهتره. حالا زیاد حول نکن از دیشب بوده 2 روز صبر کن اگه خوب نشد براش یا نان ا ال 110 بگیر یا ببلاک ال اف مثه من . ولی شیر به شیر کردنم خوب نیست ولی تو دو روز صبر کن بعد دو روز یکی از این شیرا رو امتحان کن خوب میشه سوپ نده  برا اسهال هوب نیست فعلا پوره سیب زمینی و لعاب برنج بده

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی چرا گزاشتی کره بزنن اونم محلی منم بخورم اسهال میشم چه برسه بچه ای که حساسبت داره و رودهاشون لیز ...

مامانم هم نمیدونسته کره بده بنده خدا

باشه چشم 

ممنونم خداخیرت بده

مامانم هم نمیدونسته کره بده بنده خدا باشه چشم  ممنونم خداخیرت بده

فدات عزیزم . انشاله زود  خوب میشه .

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
مامانم هم نمیدونسته کره بده بنده خدا باشه چشم  ممنونم خداخیرت بده

سلام . خوبی عزیزم . بچت بهتر شد ؟ اسهالش خوب شد ؟

سلام عزیزدلم اره الحمدلله داروهاشودادم .به خاطر همون کره بوده راستی شماقطره ایزی کول بی بی استفاده ...

خدا رو شکر . نه عزیزم برا چی هست ؟

دکترگفت میتونی بریزی توشیرخشک معمولی بدی ریختم اما طفلک اسهال شد

هیچی قاطی شیر به بچت نده برا بچه ها حساس به لاکتوز مساوی با اسهال گول دکترا هم نخور مثه حرفی که دکتر به من زد شیر معمولی کم کم بده تا عادت کنه در کنار این شیر بدون لاکتوز 1 شبشه دادم 1 ماه اسهال شد و فقط فحشه دکتره میدادم افسردگی گرفتم بخدا

هیچی قاطی شیر به بچت نده برا بچه ها حساس به لاکتوز مساوی با اسهال گول دکترا هم نخور مثه حرفی که دکتر ...

اره درست میگی واقعا راستی عزیزم پی پیش یه روز زرده یه روزسبزلجنی یه روز ابکی یه روز قوام دار به نظرت طبیعیه خیلی نگرانم روزی سه بارم مدفوع میکنه حجم کم اینجوری میشه طبیعیه تواین بچه ها؟یابه چیزی حساس شده؟

نه ماست نمیدم چون حساسیت داره به پروتین گاوی و لاکتوز . دست رو دلم هم نزار با این اسهال بچم اگه کره ...

خب ببلاک ال اف که بر اساس پروتیین گاویه 

منم ب همبن مشکل دچار شدم اسهال ول کن بچم نیس