2777
2789
عنوان

جراحی بینی

18004 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها توروخد راجب دکتر حسین رسول پناه نظر بدین...دکتر خوبی هست یا ن؟؟ من باهاش وقت عمل دارم اگه کسی تجربه ای داشته یا تو اطرافیانش دیده بهم بگه

تعداد رای : 0
نظرسنجی
حسین رسول پناه
0
0%
رسول پناه
0
0%
دکتر رسول پناه
0
0%
رسول پناه جراح بینی
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از تو ی نت کاراشو دیدم عروسکی و قشنگ بود  فقط ببین بیماراش مشکل تنفس ندارن ؟ هزینه اش چقدره؟

هزینش حدودا ۸ تا ۱۰ تومن هست والا رفتم مطب همه راضی بودن ولی تو اینستا دو سه نفر دیدم میگفتن ناراضین نمیدونم راست میگن یا نه😢

هزینش حدودا ۸ تا ۱۰ تومن هست والا رفتم مطب همه راضی بودن ولی تو اینستا دو سه نفر دیدم میگفتن ناراضین ...

به نظرم بینیو خیلی کوچیک میکنه

دوست منم میگفت از جراحی بینیش راصیه ولی بینیش موقع تنفس صدا میداد منطورم اینه خودت بشین بغلشون ببین صدا میده یا نه

برای ظهور امام زمان صلوات
به نظرم بینیو خیلی کوچیک میکنه دوست منم میگفت از جراحی بینیش راصیه ولی بینیش موقع تنفس صدا میداد من ...

اها من نمیخوام خیلی کوچیک کنه وقتی خیلی کوچیک بشه تنفسم سخت میشه ولی من گفتم نمیخوام خیلی کوچیک کنی

اها من نمیخوام خیلی کوچیک کنه وقتی خیلی کوچیک بشه تنفسم سخت میشه ولی من گفتم نمیخوام خیلی کوچیک کنی

خوب پس دیگه بسمه الله بگو برو عمل 

انشاالله خوب بشه فقط قبلش همه جوره تحقیق کن هم علمی و هم شرعی

برای ظهور امام زمان صلوات
هزینش حدودا ۸ تا ۱۰ تومن هست والا رفتم مطب همه راضی بودن ولی تو اینستا دو سه نفر دیدم میگفتن ناراضین ...

بستگي ب بيني تو داره نه بقيه بيمار هاش

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
خوب پس دیگه بسمه الله بگو برو عمل  انشاالله خوب بشه فقط قبلش همه جوره تحقیق کن هم علمی و هم شر ...

اره خیلی تحقیق کردم راجب همه دکترا ب این نتیجه رسیدم ک هیچ دکتری نداریم ک اصلا یدونه ام ناراضی نداشته باشه ولی اینو میگن حداقل کم ریسکه ناراضی کم داره دیگه سپردم ب خدا خسته شدم از بلاتکلیفی روز ب روزم دارن گرون تر میکنن

سلام . عزیزم من پیش ایشون عمل کردم میدونم چقدر سخته انتخاب دکتر. من دوهفته است امروز عمل کردم . فوق العاده راضی هستم و دکتر کم ریسکی هستن ایشون البته که شایدیک درصد ناراضی هم وجود داشته باشه ولی من نتوستم طی تحقیقاتم پیدا کنم و با اعتماد انتخاب کردم و خوشحالم از انتخابم