2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 18004 بازدید | 27 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هزینش حدودا ۸ تا ۱۰ تومن هست والا رفتم مطب همه راضی بودن ولی تو اینستا دو سه نفر دیدم میگفتن ناراضین ...

خانم شما عمل کردین پیشه دکتر رسول پناه لطف میکنی برام تعریف کنی برام مهمه منم میخوام برم بینیم گوشتیه

بعضیا مثل پول خرد هستن پرسرو صدا، اما بی ارزش😏
سلام . عزیزم من پیش ایشون عمل کردم میدونم چقدر سخته انتخاب دکتر. من دوهفته است امروز عمل کردم . فوق ...

خانمی منو کمک میکنی دکتر رسول پناه چطور بود خسته شدم از تحقیق بینیمم گوشتیه

بعضیا مثل پول خرد هستن پرسرو صدا، اما بی ارزش😏

سلام والا آدم دیگه نمیدونه به کی اعتماد کنه ، الان که شده 18 تومن 

روی قیمت قطعی بیعانه ای که پارسال دادیم عمل نمیکنند ، دستیارشم همش میپیچونه واقعا اسم خودشم گذاشته دکتر !

سلام والا آدم دیگه نمیدونه به کی اعتماد کنه ، الان که شده 18 تومن  روی قیمت قطعی بیعانه ای که ...

سلام شما بالاخره بینیتونو عمل کردین؟ دکترتون کی بود؟

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
سلام والا آدم دیگه نمیدونه به کی اعتماد کنه ، الان که شده 18 تومن  روی قیمت قطعی بیعانه ای که ...

سلام خوبی خانمی ؟

شما بالاخره پیش رسول پناه عمل کردید؟

میشه من راهم از عملت مطلع کنی ؟

تو پیجش از 18 تا 22 قیمت زده بود البته تا ابان ماه

من بینیم گوشتیه باید از اصفهان هم بیام پس به راهنمایی

اونایی که با رسول پناه عمل بینی مخصوصا گوشتی داشتند نیاز مبرمی دارم😍😍😢

سلام عزیزم شما پیش دکتر رسول پناه عمل کردین؟؟؟

سلام عزیزم بله یک ساله عمل کردم... از لحاظ تنفس راضیم ولی ظاهرش رو دوست داشتم یکم فانتزی تر بشه اخه طبیعی عمل کرده و خیلی کوچیک نکرده ک البته تقصیر خودم بود گفتم خیلی کوچیک نکن ولی الان میگم کاش یکمی بیشتر کوچیکش میکرد