2777
2789
عنوان

مرد بالاشهری وزن پایین شهری 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 45 پست
خب جالبه  من خودم هم سرکار نمیرم ولی خیلی روم نمیشه به شوهرم بگم پول بده میخوام فلان کارو کنم ...

منم عزیزم روم نمیشه ولی وقتی میخوام خریدکنم که به هزار تا مکافات راضی میشه بالاخره😤😐. میرم همون پاساژی که خودش میدونه توش چخبره ... و کارتش رو برا خرید میگیرم ‌... اونموقع دیگه روش نمیشه چیزی بگه اما حرص میخوره مشخصه از صورتش 😐 بعدم اصلا از خرید هایی که میکنم استقبال نمیکنه و تعریف که اصلا یا بگه بهت میادو اینا منم میدونم بخاطر پولشه ... 😞

خب عزیزم من الان چه سیاستی باید به خرج بدم؟ تو این مسئله من الان همونیم که همیشه درجا زدم و سیاست به ...

اگه شرايط مالي خوبي دارين

نه كه ولخرج باشي ولي قانع هم نباش 

هميشه دنبال بهترين چيزا باش و به همسرت هم اينو نشون بده

البته چون از اول مراعاتشو كردي سخته بتوني يجور ديگه عادتش بدي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته صد در صد بچه هاي ديگ تو مدرسه هاي خووب هم قابل اعتماد نيستن خيلياشون اما عقيدم اينه بچه اي&nb ...

👍👍👍👍👍👍👍

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
شما که کتاب رو خوندین میشه بگید درمورد چیه منم میخوام بخونم این کتابو تعریفشو شنیدم

کتاب روانشناسیه درباره ی زندگی مشکلاتی گه داریم چجوری غلبه کنیم بهت یاد میده من خییییلی وقت پیش اینو خوندم شاید چهار سال دکترم بهم پیشنهاد داده بود

اره واقعااینوقبول دارم زن نبایدزیادی فداکاری کنه وبدونه الان وقت فداکاری هست یانه منتهامردهمچین زنی ...

ميدوني توو اين زمونه هيچكس دلش براي اون يكي نميسوزه 

همه به فكر خودشونن بهترينشون هم هم اول فكر خودشونه ميكنه

اين خانم هم بايد خودش فكر كنه چجوري پيشرفت كنه و چجوري خودشو با توجه به جايگاه اجتماعيش بكشه بالا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

كاري ب متن ندارم ولي اينجوري اختلاف طبقاتي و فرهنگي اصلا درست نيست يه مرد ك منطقه مثلا ١ زندگي ميك ...

تو کتاب اسکاول شین این زن ومرد از لحاظ طبقاتی یکی بودن ،بعد از پولدار شدن مرد خودشو با شرایط وفق داد و پولداری خرج کرد  ولی زن همچنان همونجوری خرج میکرد منظورش سطح فکرشونه 

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
تو کتاب اسکاول شین این زن ومرد از لحاظ طبقاتی یکی بودن ،بعد از پولدار شدن مرد خودشو با شرایط وفق داد ...

پست هاي بالاتر گفتم 

شرايط حاكم آدما طرز فكر و شخصيتشونو ميسازه

ميدوني توو اين زمونه هيچكس دلش براي اون يكي نميسوزه  همه به فكر خودشونن بهترينشون هم هم اول فك ...

چی بگم من ازناسپاس بودن متنفرم واین مدل رفتاری که واسش تایپک زده شده ازنظرمن فقط ناسپاسیه وهیچ وقت نمیتونم باهمچین مردی یکی بشم ازنظرمن همسرآدم بایدجزیی ازوجودش باشه که به این راحتیانشه بذاریش کنارمن اگه بودم خودم بااین مرددیگه کات میکردم وادامه نمیدادم اونم به خاطربی مرام بودنش

انسانم آرزوست .....
كاري ب متن ندارم ولي اينجوري اختلاف طبقاتي و فرهنگي اصلا درست نيست يه مرد ك منطقه مثلا ١ زندگي ميك ...

اختلاف فرهنگی ربطی به منطقه ای که زندگی می کنی نداره. اختلاف طبقاتی داره ولی فرهنگی نه.

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ

قصه من و شوهرمه....😂😂

همسرم از بچگی با اینکه وضع متوسطی داشتن اما پدرش نذاشته حتتتتتی کوچکترین چیزی به دلشون بمونه....همیشه بهشون یاد داده از مغازه های بزرگ و به اصطلاح برند خرید کنه.....

الان هم همسرم با اینکه درآمد متوسطی داریم از جاهای خیلی معتبر و صاحب نام خرید می کنه....

منم اول مثل این خانم از حراجی ها خرید میکردم😳😳... البته من هم با توجه به محیطی که توش بودم.....

اما به زوووووووور با اینکه زورم میاد اما الان از جاهای معتبر خرید می کنم...... گاها واقعا زورم میاد.... اما چون تو اطرافیان دیدم مرد بد عادت شده و به کم خرج کردن عادت کرده..... منم خودمو مجبور کردم همگام با شوهرم باشم.....

ولی برعکسش خییییییلی سخته....😳😳😳

برعکسشم مث یکی از برادرام.... که دوس داره زنش همش از حراجی خرید ککنه... خسیس نیستا... طرز فکرشه...البته بعد ده سال یه خورده درست شده.... ولی خیلی صبوری میخواد....

😘خوشگلا یه صلوات برام می فرستید؟😘
اختلاف فرهنگی ربطی به منطقه ای که زندگی می کنی نداره. اختلاف طبقاتی داره ولی فرهنگی نه.

داره عزيزم 

دقيقا باهم ارتباط مستقيم دارن