2777
2789
عنوان

مرد بالاشهری وزن پایین شهری 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 45 پست
ما وضع مالی خوبی داریم شکر خدا ، اما شوهرم خریدش بانوع خرید من فرق میکنه ... سوال برام پیش اومد که م ...

محل زندگي ادما رو طرز فكر و فرهنگ ادما تاثير ميزاره عزيزم 

من منظورم مخاطب خاصي نيست

چون ديدم اين شرايطو توو دوست و اشنا دارم ميگم كلا با طرز رفتار ارتباط مستقيم داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقيقا منظورم همينه  خودم چندوقت پيش رفتم يه جايي كار داشتم حالا نميگم كدوم منطقه كلا مدل صحبت ...

خیلی ما خودمون سمته جنوب تهران هستیم

چند وقت پیش رفته بودم ارایشگاه

ارایشگره بچه پونکه ولی چون ازدواج کرده اومده اینجا زندگی میکنه

میگفت تو پونک ارایشگاه داشتم حتی مدل نشستنشونم با اینوریا فرق داره(حالا تازه پونکم زیاد جای بالایی نیس)اما از این محله ها باز بهتره

منم حرفشو قبول داشتم

البته به نظرم همه چیز به پدر و مادر برمیگرده

تو همین محله هام دیدم‌کساییو که با ادب و با فرهنگن و تربیته خانوادگی دارن

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
اخه تازه طبق این متن ایناهم سطح ازدواج کردن بعداازنظرطبقه اجتماعی پیشرفت کردن منتهاخانمه به حالت قبل ...

اين سياسته زنه ديگه 

متاسفانه بعضي زنا فقط وفاداري و فداكاري رو ياد ميگيرن ولي از سياستشون استفاده نميكنن اين باعث ميشه تو همون حالت باقي بمونن و هميشه در جا بزنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه عزیزم 

خب جالبه 

من خودم هم سرکار نمیرم ولی خیلی روم نمیشه به شوهرم بگم پول بده میخوام فلان کارو کنم احساس میکنم کوچیک میشم البته میدونم وظیفشه ولی خب

بعد جالبه شما میگی دلت میخواد بری تاپ ترین چیزهارو بخری میشه بگی چه جوری میگی به شوهرت یا اینکه چه حوریه دل شما راصی میشه و دل من نه

خیلی دوس دارم اینجوری نباشم

خیلی ما خودمون سمته جنوب تهران هستیم چند وقت پیش رفته بودم ارایشگاه ارایشگره بچه پونکه ولی چون ازد ...

ميدوني بعضي وقتا پدر و مادر فهميده و عاقل و سطح بالا هستن بچه رو هم تربيت درستي ميكنن ولي تا بچه ميره مدرسه هاي همون منطقه ها و بچه هاي همونجاها بازي ميكنه و ارتباط برقرار ميكنه كم كم ميشه شبيه اونا

من خودم مال بالاشهرم شوهرم مال پایین شهر بخاطر اون اومدم پایین شهر زندگی میکنم ولی نمیتونم طایت بیار ...

خب ببین منظور از بالاشهر وپایین شهر طرز فکر بود‌عزیزم اما خب میگه که باهمسرت همگام بشو اینکه یه خانم با همسری که طرز فکر بالاشهری داره همگام بشه اسونه اما یه زن الان دقیقا تو موقعیت شما بخواد همگام بشه باید چکاری انجام بده ؟ سوال منم این بود این خیلی سخته جواب منطقی به ذهنم نمیرسه!

نصف این بالاشهریاکه میگین عمرثروتمندشدنشون حتی به ۵۰ سالم نمیرسه وازیه جایی به بعدثروتمندشدن به نظرمن ثروت رورفتارتاثیرداره منتهاتربیت واصالت خانوادگی بیشترتاثیرداره من خودم بین دوستان همسرم کسایی هستن که مدلای مختلف ماشین برندتوپارکینگ خونه اشه منتهاوقتی باهاش حرف میزنی میبینی اونقدررررشعورش پایینه که دیگه نمیخوای ببینیش چرااینطورمیشه چون درسته جیبش پرپول شده منتهااصالت دارکه نشده فقط ادادرمیارن

انسانم آرزوست .....
محل زندگي ادما رو طرز فكر و فرهنگ ادما تاثير ميزاره عزيزم  من منظورم مخاطب خاصي نيست چون ديدم ...

میدونم درسته واقعا اما برادرشوهر منم که باشوهر من بزرگ شده درسته تویه منطقه با یه سبک تربیت اما ایشون دقیقا برعکس شوهر من مثله این داستان که خوندم فول خرج میکنه و بها میده به خرید وهروزم از درو پنجره براش میباره اما شوهرمن نه این قانون جذبه همیشه پول داره حتی پس انداز خوبی هم داره اما تو خرید نه اهمیت آنچنانی نمیده

ميدوني بعضي وقتا پدر و مادر فهميده و عاقل و سطح بالا هستن بچه رو هم تربيت درستي ميكنن ولي تا بچه مير ...

اره حرفتو قبول دارم 

اما دیگه مدرسه ها تو هیج جای شهر اونجوری نی که بچه بره و چیزی یاد نگیره

من خواهر شوهرم خونش نزدیکه ماس

پسرشو با پارتی و اینا فرستاده یه مدرسه خوب تو یجای خوبه تهران

پسره ۱۶ سالشه

ازش پرسیدم مدرستون‌چجوریه و ازینحرفا

پسره خیلی باهام راحته

گفت تو مدرسمون همه پسرا گل میکشن یا سیگارین

درحالیکه من‌فکر میکردم تو این‌محله ها شایدفقط اینجوری باشه

اما همه جا همینه

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
اين سياسته زنه ديگه  متاسفانه بعضي زنا فقط وفاداري و فداكاري رو ياد ميگيرن ولي از سياستشون است ...

اره واقعااینوقبول دارم زن نبایدزیادی فداکاری کنه وبدونه الان وقت فداکاری هست یانه منتهامردهمچین زنی حق اینونداره الان که واسه خودش کسی شده ازاون خانم به این بهانه جدابشه به هرحال راههای زیادی هست تابتونه اون خانمه روهمگام کنه ودرواقع الان دیگه وقت فداکاریه مردهستش

انسانم آرزوست .....
اين سياسته زنه ديگه  متاسفانه بعضي زنا فقط وفاداري و فداكاري رو ياد ميگيرن ولي از سياستشون است ...

خب عزیزم من الان چه سیاستی باید به خرج بدم؟ تو این مسئله من الان همونیم که همیشه درجا زدم و سیاست به خرج ندادم تو این یه مورد باید چکار کنم!؟؟

اره حرفتو قبول دارم  اما دیگه مدرسه ها تو هیج جای شهر اونجوری نی که بچه بره و چیزی یاد نگیره ...

البته صد در صد بچه هاي ديگ تو مدرسه هاي خووب هم قابل اعتماد نيستن خيلياشون

اما عقيدم اينه بچه اي ك چشم و دلش سير باشه كمتر به چالش هاي اينجوري كشيده ميشه

ولي من خودم به شخصه عقيدم اينه بچه هايي ك تو محيط بهتر و منطقه ي بهتري پرورش بهتري پيدا ميكنن تربيت بهتري دارن

چون ديدم اين اعتقادر دارم

ولي بازم اصل موضوع دست پدر مادره

پدر مادر ممكنه وضع مالي ضعيفي داشته باشن ولي انقد فهميده و با سواد و عاقلن يه دسته گل تحويل جامعه ميدن

مادري كه مثلا عقده و كمبود داشته باشه واي بحال بچه اي ك بخواد زير دستش تربيت بشه

نمونش توو همين سايت