2777
2789

سلام

من بچه اولمه و تخت کنار مادر خیلی لازممه چون سزارینی هستم و هفته های اول نمیتونم زیاد بشین پاشو کنم😅

تخت سبک و راحت و امن کنار مادر میخواستم (چوبی نباشه که سنگین باشه یا لازم باشه دورتا دورشو با تشکچه و بالش و ... حفاظ بندی کنم😁 ) همه بمن از این مدل پیشمنهاد دادن که چیکو و چلینو و پیر گاردین و .... چند تا شرکت میزنن از اینا

من که خیییییلی خوشم اومد خواستم ببینم کسی داشته یا دیده از اینا....اوکی اند بنظرتون؟!

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم از نزدیک چلینورو دیدم خیلی پارچه اش سبک و نرم بودو تشکش طبی بود...تازه حالت گهواره هم میشد برااااحتی

وزنش اونقدر سبکه که منم با بارداری میتونم حرکتش بدم البته چرخداره😇👍🏼

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
خوبه  گرونه فقط

دوتومنه حدودا انگار.... اون چوبیا هم که همه میخرن همیناس قیمتا خوباش....فقط اونا هزینه ی تشک و بالش و .... اینام برای حفاظ بندی بهش اضافه میشه🤔😊

اینو فقط یه تشک نازک زیرش بندازی کافیشه هزینه اضافه نمیخواد دیگه اینش بنظرم جالب بود😌 فقط اونا فانتزی تره این کاربردی تره

میگن اینم تا یکسال و نیمگی جواب میده حداقل تازه

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

خواهرم گرفت.سزارینی هم بود.اوایل اصلا به دردش نخورد.ولی از چهار ماهگی بچش بد نبود.خودش که میگه نمیگرفتمم هیچی نمیشد 

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
من تخت نوجوان گرفتم ، يه طرفش رو باز كردم چسبونده به تخت خودم .  هنوزم توش ميخوابه دخترم .

اتاق خوابش جداست اتاق خودمون وسایل دیگم داره نمیتونم کنار دونفره خودمون تخت نوجوان بذارم...بعدشم همسرم خیلی رو دکوراسیون و اینا حساسه بدش میاد اتاق خواب مدلش عوض بشه چیزای اضافی بیاد توش میره رو مخش🤣 دیدم بعضی از دوستان تو تاپیکای دیگه نوشته بودن من مبل دوسه نفره رو اوردم تو اناق کنار تخت خودم روش پتو و تشک انداختم نینی روش میخوابه...

اولاکمر بچه داغون میشه رو مبل بخوابه طفلک...خودتون میتونید یک هفته رو مبل بخوابین؟! 😨😔

دوما من اگه حتی فکر اینکارا به سرم خطور کنه همسرم دق میکنه😃😄 میگه  باید کلیات ظاهر خونه حفظ بشه 

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
منم تخت کنار مادر دارم این خوبه ها ولی یه چیزی بگیر تا دو سه سالگیش که پیشت میخوابه استفاده کنی..م ...

نه من تا یکسال / یکسال و نیمگی نهاااایت....بدم میاد عادتش بدم به پیش خودم خوابیدن بطور کل

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
اتاق خوابش جداست اتاق خودمون وسایل دیگم داره نمیتونم کنار دونفره خودمون تخت نوجوان بذارم...بعدش ...

دكوراسيون زشت نميشه !!!

دختر منم اتاق داره خوب چه ربطي داره عزيزم . من تا سه سالگي نميخوام ازمون جدا بشه.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

من که دو تا بچه دارم کوچیک هستن هیچکدوم تو تخت کنارم ساکت نبودن به نظر من اصلا کارایی نداره چون باید همش شیر بدی باز بیدار میشه و فقط زیر سینه ساکت می مونه به نظر من که فقط یه هزینه اضافی و مد شده خواهر من نتونست استفاده کنه میگفت بدرد نمیخوره

دكوراسيون زشت نميشه !!! دختر منم اتاق داره خوب چه ربطي داره عزيزم . من تا سه سالگي نميخوام ازمون جد ...

جا نمیشه اصلا...تخت دونفره خودمون...میز ارایش خودم پاتختیا و اباژورای روش و ..... پفففف

بعدشم من تا اونموقع نگهش نمیدارم کنار خودم، زودتر جداش میکنم😇

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼