2777
2789
عنوان

بچه سه ماهم شير نميخوره😪😫😩

77 بازدید | 8 پست

سلام مامانا دخترم سه ماهشه دوروز شير نميخوره از صبح تا حالا به زور ٦٠سي سي شيرخشك خورده از شير خودمم اين دوروز نميخوره،چيكارش كنم خيلي ناراحتم😔😣خودشم كوچيكه اينجور لاغرتر ميشه،گرسنشم نميشه،اصلا از سينمو شيشه بدش مياد انگار

لطفاواسه سلامتي ني ني تودلم يه⬅️صلوات➡️ بفرستيد😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخوابونش تو خواب بهش بده گلم

مدتيه همش تو خواب بهش شير ميدم حالا از تو خواب هم نميخوره☹️هرچي بهش ميدم دوباره از تو دهنش ميريزشون بيرون

لطفاواسه سلامتي ني ني تودلم يه⬅️صلوات➡️ بفرستيد😘
مدتيه همش تو خواب بهش شير ميدم حالا از تو خواب هم نميخوره☹️هرچي بهش ميدم دوباره از تو دهنش ميريزشون ...

صبر کن خوابش عمیق شه ی فسقلی. از ی لالایی ملایم استفاده کن تا آرامش بگیره پسر مم الان نه ماهشه تازه داره تو بیداری اونم با کمک لالایی شیر میخوره از چهار ماهگی تا الان میخوابوندم رو پام بعد بلند میکردم میذاشتم زیر سینه ام.

خوش به حال مامانایی که بچه هاشون راحت شیر میخورن. ی مدت راه میرفتم شیر میدادم از پادرد و کمردرد پدرم. دراومد خلاصه این روزام میگذره غصه نخمر و از من میشنوی پایان چهارماهگی غذای کمکیش رو شروع کن و تو غذاش شیرتو بریز

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf
مدتيه همش تو خواب بهش شير ميدم حالا از تو خواب هم نميخوره☹️هرچي بهش ميدم دوباره از تو دهنش ميريزشون ...

پسر منم اینجوری بود به چند دلیله یا ریفلاکس یا دهنش پر از آفت شده بردمس دکتر تسخیص نمیدادن یا فوقش میگفتن بخاطر ریفلاکسشه یه دکتر پیر دهنشو معاینه کرد گفت پر از آفت هست دارو داد الان بعد یکماه داره قشنگ شیر میخوره چقدر اعصابم خرد شد اون یکماه و کاش زودتر رفته بودم چقدر با قطره چکون بهش شیر میدادم ساعت ها تا فوقش ۶۰ تا بخوره با قطره چکون ۲۰ تا شم میریخت رو لباسش و یقه اش . اگه نخورد فعلا خونسردیتو حفظ کن و بگذارش رو پات و پاتو خم کن و با قطره چکون بریز دهنش سشوارم امتحان کن ببین با صداش میخوره یا با راه رفتن و تکون تکون دادن یا تو ماشین از الان میگم خدا قوت 😕😕😕

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹