2777
2789
عنوان

عمل بواسیر

| مشاهده متن کامل بحث + 85779 بازدید | 125 پست
نه بابا! موقعی که نامزد بودن میتونه بگه. آخه آدم تو نامزدی تو تحریمه این فکرا به سرش میزنه. برا اون ...

میخاد که بخاد.شما خودتو نابود کنی که اون به خودسته اش برسه. بعدش هم خودش بیاد بگه ظاهر اون قسمت بدنت زشت شده برو درد جراحیش رو تحمل کن🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم خود عمل درد نداره چون یا بیهوشت میکنن یا از کمر بی حست میکنن. من ترجیح دادم از کمر بی حس بش ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی 

منم بیرون زدگی چند تا دارم یعنی زایده هایی از مقعد اویزونه هم همورویید دارم 

قبلا تا چند سال پیش خونریزی میکردم مشکل دفع شدیدی داشتم الان خیلی شدید مراقب غدا خوردنم و رژیمم الان دیگه خونریزی به ندرت پیش میاد 

ولی طاهر اون قسمت افتضاحه.اصلا روم نمیشه عروسی کنم با این شرایط یعنی اگه میخوام‌عنل کنم‌صرفا بخاطر ظاهرشه 

سوالم اینه بعد عمل ظاهرش طبیعی و سالم میشه؟مثل اون زمانی که بواسیر نداشتیم

و جای بخیه می مونه 

دوست عزیز من توی کلینیک کار میکنم بعد از عمل جراحی بواسیر همه دوباره میان که با لیزر درمان بشن چون ...

عزیزم من تحقیق کردم یه سریا میگن‌لیزر خوبه یه سریا میگن‌ جراحی سنتی.چون خودم میخوان عمل کنم نمیدونم کدوم انتخاب کنم و اینکه بعد عمل ظاهر مقعد طبیعی و عادی میشه؟عین اون رمانی که بواسیر نداشتیم یا فرقی نمیکنه 

چون من صرفا بخاطر طاهرشه که میخوام اقدام کنم برای جراحی 

چون اعتماد به نفسم پایینه و بشدت خجالت میکشم 

ببخشید من دو هفته هست عمل همروئید با لیزر پر توان کردم بعد 3تا همروئید برداشتن متاسفانه از بس پیگیری ...

منم قصد جراحی بواسیر و همورویید دارم 

صرفا بخاطر ظاهرشه که میخوام عمل کنم

چون اعتماد به نفسم پایینه و نمیتونم ازدواج کنم

شما گفتی طاهرش خراب میشه ترسیدم 

عزیزم من تحقیق کردم یه سریا میگن‌لیزر خوبه یه سریا میگن‌ جراحی سنتی.چون خودم میخوان عمل کنم نمیدونم ...

با لیزر جاش نمی مونه چون بخیه و اینا نداره و اون توده گوشت اضافه مقعدی برداشته میشه اگر کسی با لیزر عمل کرده و جاس مونده بستگی به دستگاه لیزر و مهارت پزشک داره اما خیلی ها دردی ندارن و فقط میخوان توده رو بردارن سرچ کنید پرتو کلینیک تماس بگیرید با کلینیک راهنمایی تون می کنن اینجا بعد از یه مدت هم برای معاینه مجدد میرین ویزیت و مشکلی باشه یا توده مونده باشه پزشک بررسی می کنه بعضی وقت ها برداشتن اون گوشت اضافه از یه حدی بیشتر ممکنه که موجب بی اختیاری یا اسیب به عضلات مقعد بشه برای همین پزشکا میگن اگه اذیت نمیکنه بزارید بمونه 

پرتو کلینیک - درمان بیماری های نشیمنگاهی با لیزر
با لیزر جاش نمی مونه چون بخیه و اینا نداره و اون توده گوشت اضافه مقعدی برداشته میشه اگر کسی با لیزر ...

من متاسفانه شهرستانم

و متاسفانه هم همورویید دارم و هم گوشت اصافه اویزون از مقعد

من متاسفانه شهرستانم و متاسفانه هم همورویید دارم و هم گوشت اصافه اویزون از مقعد

برای تعییون وقت خواستی تماس بگیرید بگید که راهتون دوره و همون روز ویزیت درمان هم انجام میشه با لیزر سرپایی و زیاد طول نمیکشه . همون روزهم میتونین برگردید شهرتون

پرتو کلینیک - درمان بیماری های نشیمنگاهی با لیزر