سلام ھموروئید دارم درد شدیدی دارم باید عمل شم اما از درد بعدش میترسم ۔۔۔موقع کشیدن تامپون و دستشویی۔ ...
عزیزم شما بواسیر جراحی کردین؟؟
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
من داشتم خود عمل درد نداره چون یا بیهوشت میکنن یا از کمر بی حست میکنن. من ترجیح دادم از کمر بی حس بش ...
سلام عزیزم خوبی...منم مثل شما بواسیروفیشرشدیدداشتم الان نه روزه که عمل کردم خییلی ورم داره انگاراون زائده هام هنوزهست آیااین طبیعیه یاهموروییدم دوباره برگشته😭
نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام مامان منم عمل شده 4 روزه. همورئید و فیشر درخواست دوستی بدم قبول می کنیو لطفاااا
سلام عزیزم بله
نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘