2777
2789
عنوان

عمل بواسیر

| مشاهده متن کامل بحث + 85747 بازدید | 125 پست
سلام ھموروئید دارم درد شدیدی دارم باید عمل شم اما از درد بعدش میترسم ۔۔۔موقع کشیدن تامپون و دستشویی۔ ...

عزیزم شما بواسیر جراحی کردین؟؟

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

من داشتم خود عمل درد نداره چون یا بیهوشت میکنن یا از کمر بی حست میکنن. من ترجیح دادم از کمر بی حس بش ...

سلام عزیزم خوبی...منم مثل شما بواسیروفیشرشدیدداشتم الان نه روزه که عمل کردم خییلی ورم داره انگاراون زائده هام هنوزهست آیااین طبیعیه یاهموروییدم دوباره برگشته😭

نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهار روزه مامانم عمل شده

مرده و زندمون اومد جلو چشم همه مون

الان فشارش میره بالا پایین نمیاد

دیروز سه بار بهش مورفین زدن

فقط میخوام یه جا خودمو خاککککک کنم همین 

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام عزیزم خوبی...منم مثل شما بواسیروفیشرشدیدداشتم الان نه روزه که عمل کردم خییلی ورم داره انگاراون ...

سلام مامان منم عمل شده 4 روزه. همورئید و فیشر 

درخواست دوستی بدم قبول می کنیو لطفاااا

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من داشتم خود عمل درد نداره چون یا بیهوشت میکنن یا از کمر بی حست میکنن. من ترجیح دادم از کمر بی حس بش ...

درخواست دوستی بدم قبول می کنید؟ 

مامان منم 4 روزه عمل شده حالم بده

سلام مامان منم عمل شده 4 روزه. همورئید و فیشر درخواست دوستی بدم قبول می کنیو لطفاااا

سلام عزیزم بله 

نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘

عزیزم من تازه عمل کردم دو تا بواسیر داشتم یکیشو بخیه زده اون یکی رو با کش بسته که خودش بیوفته 

امکانش هست چند تا سوال در موردش ازتون بپرسم؟ خیلی درد دارم اگه پیامم رو میبینین راهنماییم کنین

چهار روزه مامانم عمل شدهمرده و زندمون اومد جلو چشم همه مونالان فشارش میره بالا پایین نمیاددیروز سه ب ...

مادرتون خوب شد؟ جراحی نتیجه خوبی داشت!!!

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
سلام عزیزم خوبی...منم مثل شما بواسیروفیشرشدیدداشتم الان نه روزه که عمل کردم خییلی ورم داره انگاراون ...

عزیز شما خوب شدید کامل؟؟

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °