2777
2789
عنوان

عمل بواسیر

85735 بازدید | 125 پست

کسی تاحالا تجربه عمل بواسیر داشته بهم بگه؟که سود داشته یا نه؟دردش چقدره بعد عمل چجوریه؟

من ۱۹سالمه با این سن کم این مشکل رو دارم.اعصابمو خورد کرده

زندگی فقط یه شوخی بچگانه بود...
یکی ازاشناهامون داشت عمل که دردنداره بیهوشی میزنن فقط زودبروعمل کن چون زوری که میاری روده هات ازتوپا ...

اصلا زور نمیارم.خودش کار میکنه.واسیر من واسه خیلی سال پیشه که یبوست داشتم ولی نمیدونم چرا زخمام نمیرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی ازاشناهامون داشت عمل که دردنداره بیهوشی میزنن فقط زودبروعمل کن چون زوری که میاری روده هات ازتوپا ...

آشناتون الان کامل خوب شده؟بی اختیاری و عوارض بعد از عمل نگرفته؟

بعد عمل درد داره.نه موقع عمل که

عزیزم بواسیرو نباید عمل کرد باید بزاری خونریزی کنه خودش. از نظر طب سنتی جراحی نباید بشه. بزن تو گوگل بواسیر اسم این دکترارو بزن گوش بده به حرفشون

دکتر روازاده

دکتر ضیایی

دکتر تبریزیان

منم توخانوادم یکی هست مشکل تو رو داره سنشم کمه .اونم دکتر رفته میگه دارو بخور یوبوستت و کنترل کن .ولی از عمل چیزی نمیگه .ولی بیچاره دمه بخته میگه خجالت میکشم پس فردا اونجوری برم خونه بخت . 

عزیزم بواسیرو نباید عمل کرد باید بزاری خونریزی کنه خودش. از نظر طب سنتی جراحی نباید بشه. بزن تو گوگل ...

میشه با درد یوبوستش کنار اومد باشکل ضاهریش نمیشه کنار اومد .من یکی رو میشناسم اعتماد بنفسشو از دست داده .میگه چطو پس فردا شوهر کنم

من داشتم خود عمل درد نداره چون یا بیهوشت میکنن یا از کمر بی حست میکنن. من ترجیح دادم از کمر بی حس بشم. بعدش پرستار بهم گفت خوب کردی که گفتی بی حست کنن چون اونایی که بیهوش میشن تا به هوش بیان دردشون شروع میشه ولی از کمر که بی حس بشی تا زمان ترخیص درد نداری. ۴، ۵ ساعتی بدون دردی. بعد عمل هم باید کامل به توصیه های جراحت گوش کنی. دوره نقاهتش سه هفته ست ولی تا سه ماه باید رعایتم کنی مثلا غذاهای سفت کمتر بخوری و تو دستشویی زور نزنی و... حالا دکرت خودش بهت میگه چیکارا رو نباید بکنی و چیکار باید بکنی. من هم بواسیر داشتم هم شقاق. اصلا هم نمیدونستم و خیلی دیر فهمیدم وقتی فهمیدم دکتر میگفت من تا حالا مریضی به وخامت حال تو نداشتم پشتت یه جای سالم نداره. ۸تا بواسیرداشتم ۴تا داخلی ۴تا خارجی. کلی هم شقاق داشتم. البته من تاثیر فشار زایمانم بود و مادرزادی تنگی دهانه مقعدم داشتم. ولی با این حال بعد سه ماه کامل به روزای عادی برگشتم. حتما برو عمل کن. شما بعید میدونم حالت وخیم باشه احتمالا فقط یکی یا دوتا بواسیر داری که زود جاشون خوب میشه

😊
میشه با درد یوبوستش کنار اومد باشکل ضاهریش نمیشه کنار اومد .من یکی رو میشناسم اعتماد بنفسشو از دست د ...

من بخاطر رابطه از مقعد اونم چندمین بارم بود اصلا زیاد رابطه نداشتم مقعدی شاد بارسوم بود بواسیر گرفتم شکلش واقعا بده من اعتمادبه نفسمو از دست دادم شوهرم بهم برگردوند.

اتفاقا روزی که من عمل داشتم یه دختر ۱۷ساله هم قبل من عمل کرد یه بواسیر داشت. اونو بیهوشش کردن. بعد عمل درد داشت ولی کامل حرف میزد و آدم نمیفهمید این داره درد میکشه مگه خودش که گفت درد دارم. برا شما هم احتمالا راحت باشه دوره نقاهت بعدش

😊
اتفاقا روزی که من عمل داشتم یه دختر ۱۷ساله هم قبل من عمل کرد یه بواسیر داشت. اونو بیهوشش کردن. بعد ع ...

شما الان حالت خوبه؟کامل خوب شدی؟بی اختیاری نگرفتی؟

اتفاقا روزی که من عمل داشتم یه دختر ۱۷ساله هم قبل من عمل کرد یه بواسیر داشت. اونو بیهوشش کردن. بعد ع ...

خیلیا آخه میگن بی اختیاری میگرن بعد عمل.شما نداشتی؟

با لیزر عمل کردی یا معمولی؟

بعد عمل چقدر درد داشتی؟مثلا توالت میتونستی بری؟