2777
2789
عنوان

عمل بواسیر

| مشاهده متن کامل بحث + 86081 بازدید | 127 پست
مادرتون خوب شد؟ جراحی نتیجه خوبی داشت!!!

سلام. تشخیص دکتر مامان من اشتباه بود. هموروئید داخلی می گفتن در حالیکه پولیپ روده بود. 

بخشیش رو برداشتن ولی انگار بخشی هم مونده 

بله نسبتا بهترن. خداروشکر 

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. تشخیص دکتر مامان من اشتباه بود. هموروئید داخلی می گفتن در حالیکه پولیپ روده بود. بخشیش رو بردا ...

پیش کدوم دکتر عمل کردن عزیزم 

مادرم حامله نیست لطفا سوال نفرمایید⛔️

پیش کدوم دکتر عمل کردن عزیزم

ما تبریزیم دکتر مون اونقدر بی مسئولیت و پول پرست بود نمیخوام به کسی معرفیش کنم 

الان در تلاشیم از یه دکتر خوب که بقیه راضین وقت بگیریم

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ما تبریزیم دکتر مون اونقدر بی مسئولیت و پول پرست بود نمیخوام به کسی معرفیش کنم الان در تلاشیم از یه ...

خدا کار ادم رو به دکتر بد نندازه 

ایشالا هرچه زودتر خوب بشن عزیزم 

مادرم حامله نیست لطفا سوال نفرمایید⛔️

نو رو خدا عمل نکنید دوستان من کلی پماد مصرف کردم دارو خوردم گیاهی یا شیمیایی و اخرش حتی جراحی کردم ولی بعد از جراحی حتی یه تکیه از بیرونزدگی خوب نشد و بعد از یک سال بیرونزدگی شد 3 تا دیگه نا امید و خسته بودم یه روز تو مطب دکتر یکی بهم پماد گیاهی معرفی کرد گفت محاله خوبه نشید طرف میگفت من وقت جراحی گرفته بودم حالم خیلی بد بود ولی به خواست خدا و رژیم و پماد که پزشک همدانی برام ارسال کردن کاملا درمان شدم منم شمارش 09026744632 رو گرفتم سفارش دادم من همچین دارویی تو عمرم ندیدم الهی دست به خاک بزنن براشون طلا بشه همیشه دعاشون میکنم درد سوزش خارش بیرون زدگی وخونریزی تمام علاعم من کاملا برطرف شده دوستان امتحانش کنید به نظرمن لطف خدا بود شامل حال من شد بخدا پماد بی نظیرره من معجزش رو دیدم تو رو خدا خوبه شدین نا رو هم دعا کنید فقط رژیمی که پزشک بهتون میده رعایت کنید تا درمان ریشهای انحام بشه