من داشتم خود عمل درد نداره چون یا بیهوشت میکنن یا از کمر بی حست میکنن. من ترجیح دادم از کمر بی حس بش ...
سلام منم دچار بواسیر شدم و دچار خون مردگی شده یکم میخوام برم عمل کنم میخواستم بدونم قبل عمل دکتر که معاینه میکنه کولونوسکوپی هم باید انجام بدیم یا نه ؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوست عزیز من توی کلینیک کار میکنم بعد از عمل جراحی بواسیر همه دوباره میان که با لیزر درمان بشن چون 90 درصدشون بازگشت بیماری دارن و اصلا خوب نمیشه با جراحی اون همه درد هم میکشن بهتر ه از اول با لیزر شروع کنید
نه اشکال نداره هر سوالی داشتی بپرس. بوی چرک بوی عفونت. ببخشید بوش بدتر از بوی مدفوعه
ببخشید من دو هفته هست عمل همروئید با لیزر پر توان کردم بعد 3تا همروئید برداشتن متاسفانه از بس پیگیری نکردم گرید3شده بود اینم دیگه داغون شدم رفتم عمل اما الان جای لیزر ها 3تا گوشت اضافه مونده و برآمده هست چیکار کنم اینا جاشون همیشه میمونه ؟!!!ترشحم دارم هنوزم میشینم لگن آب گرم
من داشتم خود عمل درد نداره چون یا بیهوشت میکنن یا از کمر بی حست میکنن. من ترجیح دادم از کمر بی حس بش ...
درود
پیش کی و کجا عمل کردید
من دو هفته هست عمل کردم با لیزر
بیهوش کامل کردن و کلینیک خصوصی بود هزینه ام با دارو ها و آزمایشا 20ملیون شد اما الان سه تا گوشت اضافه از ادامه همون همروئید ها مونده ک دو تاش بد رو مخم هستن اینا جاشون همینجور قراره بمونه؟؟
من فقط میدونم پیش هر دکتری نرید عمل اول ببینید سابقش چطوره و ببینید مریضا دیگه اش چطور بودن اونارو پیدا کنید نظرشون بپرسید من این اشتباه کردم و تختقیق درست نکردم الان نمیدونم تکلیفم چیه