2777
2789
عنوان

شوهر ردی من

332 بازدید | 37 پست

بچها من 21سالمه،الان رفتیم بیرون و اومدیم قبل رفتن شوهرم به طرز لباس پوشیدنم گیر داد الانم اومدیم میخواستیم بریم خونه پسر خالمینا شام،پسرخالم زنگ زد ب شوهرم وقتی قطع کرد گفتم چی گف؟اونم داد زد بزار قطع کنه بعد بپرس دیوونم کردی و مثل بچه هایی و رفتارت مسخرس.میگه تو سوالای مسخره ازم میپرسی نمیتونی درست حرف بزنی همش چرت و پرت میگی یکم بزرگ شو عاقلانه رفتار کن وقتی پیش همیم من شوخی میکنم مثلا بشکونش میگیرم ازاینجورشوخیا میگه بدم میاد.وقتایی که خونس یا خوابه یا پای گوشی هیچ وقتم درمورد هیچی بامن صحبت نمیکنه میگه چی بگم خب!بغلم نمیکنه محبت نمیکنه مگه قبل رابطه .الان اعصابم خورد شد چرت و پرت بهش گفتم پاشد رفت بیرون.به نظرتون من مقصرم؟اها اینم بگم بهم گفت حیف این همه زحمت میکشم میارم تومیخوری و میپوشی و بختم ازاول سیاه بود که ما بهم خوردیم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقت یکبار مخشون اب روغن قاطی میکنه محل نده😕

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤