2777
2789
عنوان

شوهر ردی من

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 37 پست
همیشه همین بوده از اول؟؟؟اگه آره که خصلتشه اگه نه که باید دید چرا.درک میکنم سخته هاا..ولی سعیتو بکن ...

اوایل خیلی گرم بود خیلی محبتم میکرد،ولی من سرد بودم الان برعکس شدیم .اخه من میخواستم جداشدم 

😑وااا.خو پس چرا زن گرفتی میشستی خونه مامانت تی ویتو میدیدی..

من اینجا غریبم خانوادمم پیشم نیستن هم صحبتی ندارم ولی اون برعکس منه .وقتی  پیش دوستاشه کلی تعرقف و بگو بخند بمن میرسه میگه چی بگم منم حرف میزنم میگه حرف نزن یا سرش توگوشیه بهم توجهی نداره یا تیوی میبینه میگه ساکت باش،یااینکه جوابمو نمیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر سخت عزیزم

تو هم واسه خودت خوش باش بهش نپیچ

تو خونه آرایش کن لباسای قشنگ بپوش

واسه خودت آهنگ بخون فیلم ببین 

سرتو با چیزای جینگول گرم کن انگاری حواست نیس بهش

قهر نکن باهاش ولی زندگی خودتو سرگرمیا و دلخوشیای خودتو داشته باش میاد سمتت اونم نیاز  به محبت و توجه داره ولی الان بنظر میاد یکم زیادیش کرده

اینکه سرگرم خودت باشی هم جذبش میکنه هم اینکه دیگه مجبور نیستی اینجور رفتاراش رو تحمل کنی

اوایل خیلی گرم بود خیلی محبتم میکرد،ولی من سرد بودم الان برعکس شدیم .اخه من میخواستم جداشدم 

هووووم😐شاید داره لجبازی میکنه.مردا واقعا بچه هستن.اینو تجربه سالها زندگیم میگه..ولی یکم صبور باش..سعی کن یه مدت ارووم تر باشی زیاد تو دست و پاش نباش.مردا از زنایی که زیادی تو دست و بالشون باشه فرارین.یکم نه خیلی خودتو سرگرم کن..خیلی مث قبلت نباش

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
چقدر سخت عزیزم تو هم واسه خودت خوش باش بهش نپیچ تو خونه آرایش کن لباسای قشنگ بپوش واسه خودت آهنگ ...

هرچقدر میخوام قوی باشم نمیشه.من بعضی وقتا انقدر کسی نیست باهاش حرف بزنم وقتی خانوادم بهم زنگ میزنن صدام گرفته فکرمیکنن گریه کردم .نمیدونم چی بگم ولی همش خودمو مقصر میدونم

بنظرت من مقصرم؟

نه ولی مرداهم توفشار اقتصادی وتورم هستن بهشون فسارمیاد دیگه سعی کن باهاش شوخیایی ک دوس داره بکنی دیگه خودت اخلاق مردارومیشناسی یه روز خوبن ی روز دیواری کوتاه تراز دیوارما پیدانمیکنن

چقدر سخت عزیزم تو هم واسه خودت خوش باش بهش نپیچ تو خونه آرایش کن لباسای قشنگ بپوش واسه خودت آهنگ ...

الهی عزیززززیم

نه تو مقصر نیستی

معلومه احساساتی هستی ولی شاید همسرت خیلی احساساتی نیس هیجاناتت رو درک نمیکنه این آزمونای مزاج شناسی اینترنت رو ببین با نتیجه ش .هم خصوصیات خودت هم خصوصیات همسرت رو بزن. واست ویژگی های اخلاقی تون رو میاره شاید کمکت کنه واسه اصلاح مزاج

ولی خیلی چیزا هست که میتونه برات جالب باشه از حس دخترانگیت و رویاهات کمک بگیر و شاد باش فیلم و سریال دانلود کن ببین 

کم کم یاد میگیری واسه خودت زندگی کنی عزیزم