2777
2789
عنوان

شوهر ردی من

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 37 پست
این روزا مردا نود درصدشون اعصاب ندارن شاید مشکلات کارشون دخل و خرجش باعث این مدل رفتار میشه سر شما خ ...

موقع بیرون رفتن همش مشکل داریم،نه مشکل اقتصادی نیست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهههه اصلا. چرا اینجوری برداشت کردی. اصلا نری. میگم باهاش قهر کن حرف نزن اخم کن سر سنگین باش

خب چندبار همین کارو کردم میاد منت کشی بعدش دوباره به همین منواله

خوب اگه قبل هر بیرون رفتن میگی مشگل دارید بگرد ببین چرا...تیپته ظاهرته هر چی.توام یکم با دلش راه بیا..مردا یه وقتایی گیرن.خودتو هز زندگی نا امید نکن..سعی کن قلقشو دست بگیری با لج بازی هییییچوقت به جایی نمیرسی

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
وقتی میاد منت کشی میشینی باهاش از خواستهات بگی؟ چند سالتونه 2تاتون

من21,اونم 27ببین کلا هرچقدر من حرف میزنم اون سکوت میکنه کلا حرف نمیزنه ،مثلا میگه این کارتمشکل داره میگم خب بهم بگو مشکلش کجاست میگه مشکل داره دیگ چقد حرف میزنی چقد سوال میپرسی کلا حرف نمیزنه باهام درمورد این چیزا

خوب زیادم نیست که فک کردم شاید فاصله سنی زیاد دارید باعث شده اینجوری رفتار کنه ، وقتی که ارومه باهاش ...

کلا اهل حرف زدن نیست ،انتظارداره من بفهمم نگفته هاشو

من21,اونم 27ببین کلا هرچقدر من حرف میزنم اون سکوت میکنه کلا حرف نمیزنه ،مثلا میگه این کارتمشکل داره ...

وا خوب بگو مگه من علم غیب دارم.از چیزی ناراحتی یا توقعی داری بشین بگو تا بفهمم..توام لج نکن سعی کن با لحن اروم ازش حرف بکشی.بعضی مردارو باید با موچین ازشون حرف کشید.فک میکنن همیشه باید خودمون بفهمیم ..اما ادما تفاوت دارن

خوب اگه قبل هر بیرون رفتن میگی مشگل دارید بگرد ببین چرا...تیپته ظاهرته هر چی.توام یکم با دلش راه بیا ...

خیلی باهام سرو سنگینه مثلا پیش بقیه هیچ وقت اسممو صدا نمیزنه بهم محبت نمیکنه نمیدونم چجوری بگم متوجه بشی 

وا خوب بگو مگه من علم غیب دارم.از چیزی ناراحای یا توقعی داری بشین بگو تا بفهمم..توام لج نکن سعی کن ب ...

من مثلا میگم درمورد فلان چیز حرف بزنیم میگه ول کن بابا حوصله داری،ازسرکارمیاد خونه پاگوشیه یا تیوی بعدشم خواب همش همینجوری کلا علاقه ای به هم صحبتی بامن نداره فکرکنم.

خیلی باهام سرو سنگینه مثلا پیش بقیه هیچ وقت اسممو صدا نمیزنه بهم محبت نمیکنه نمیدونم چجوری بگم متوجه ...

همیشه همین بوده از اول؟؟؟اگه آره که خصلتشه اگه نه که باید دید چرا.درک میکنم سخته هاا..ولی سعیتو بکن .هنوز خییییلز جوونین..کلی راه دارید.فک میکنم مشگلتون اینه اون درونگراس تو برونگرا

من مثلا میگم درمورد فلان چیز حرف بزنیم میگه ول کن بابا حوصله داری،ازسرکارمیاد خونه پاگوشیه یا تیوی ب ...

😑وااا.خو پس چرا زن گرفتی میشستی خونه مامانت تی ویتو میدیدی..