2777
2789
عنوان

مامانای تیر و مرداد بیاین یه لحظه

84 بازدید | 17 پست

سلام من شکمم این روزا خیلی سفت میشه البته آب دور بچه هم زیاده، وقتی وایمیستم شکمم مثل سنگ میشه نفسم میگیره شما هم اینجوری هستین؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من ۳۰ هفتمه خیلی اینجوری میشم نمیدونم چرامنم سونوگفداب دورش زیاده ولی نگفتن واسه چی ازشماچراابش ...

به من گفتن احتمالا از دیابتم باشه، آب دور بچه ات چنده مگه؟ 

وای من ۳۰ هفتمه خیلی اینجوری میشم نمیدونم چرامنم سونوگفداب دورش زیاده ولی نگفتن واسه چی ازشماچراابش ...

وااای منم ۳۰ هفته ام بهم گفتن یکم ابش زیاده هفته ۲۸ خوب خوب بود سونو سه بعدی دادم بچه سالم بود

از فکر و خیال دارم دیوونه میشم توی نت چیزای وحشتناکی نوشته یعنی مال چیه

وااای منم ۳۰ هفته ام بهم گفتن یکم ابش زیاده هفته ۲۸ خوب خوب بود سونو سه بعدی دادم بچه سالم بود از ف ...

اره ادم نگران میشه من دوباره میخام برم سونوببینم بهترشده یان

بسه تمومش کن 😣😔😭
منم شکمم زمانی که زیاد راه میرم یا کار میکنم سفت میشه تنگی نفسم خیلی زیاد دارم وقتی می خوابم نفس کشی ...

وای خاطره جون منم دقیقا همینم برا همین هر هفته باید نوار قلب بگیرم و برا دیابتم هم هر دوهفته یه بار سونو برم، بخاطر سفتی شکمم شیاف میزارم بعضیا میگن طبیعیه یه دکتر دیگه میگه نه سفت شدن طبیعی نیست، انشاالله این دوران استرس زا به خیر و خوشی تموم شه