ما مجلس داریم وقت نکردم برم اصلاح موبر مخصوص صورت خریدم گذاشتم
وای خیلی خوشم اومد سریع موهای صورتم رفت انننقد صاف و شفاف شد پوستم..و خیلیم نرم شد
به نظرتون دیگه از این روش استفاده کنم ضرر داره؟
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️ آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
راضی هستی از نوره؟؟؟زود در نمیاد؟؟؟بیکینی و اینارو سفید میکنه؟
اره راضیم . من تازگی شروع کردم ب مصرفش هنوز تاثیر زیادی ندیدم ولی دیر در میاد نرم میکنه و در طولانی مدت سفیدهم میکنه
فقط بعدش حسابی با شامپو بدن بدنتو با لیف بشووووور که پودراش نمونه رو پوستت وقتی هم رفتی بیرون لوسیون بزن که پوستت خشک نشه
چون پودریه بعضی وقتا میمونه رو پوست. البته فقط ندره اینجور نیستا کلا پودر اینجوره
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
من ازاین پودر موبر ها میخرم بسته ای ۳ تومن خیلی هم کم توش هست..ی بار ب عطاری گفتم نوره بده از همینا ...
اره به منم بسته 6 تاییشو داد 3 تومن. گفتم نوره نیست اینا گفت چرا نوره هست ولی بسته بندیه چون بهداشت گیر میده اگه فله ای بیاریم
حتما کم مو هسی دو ماه ی بار میزنی عزیزم...من صورتم زود ب زود اصلاح میکنم با بند خراب میشه...امتحان م ...
اتفاقا بند خیلی خوبه پوستم شل نمیکنه
ولی شده 17 تومن😐😐😐😐
من دیگه تو خونه خودکفایی میکنم برا اصلاح ارایشگاه نمیرم تصمیم گرفتم رنگ هم بدم خواهرم یا دوستم برام بذاره
واقعا زوره آرایشگاه ها خییییلی گرون میگیرن! اگه رنگ و اکسیدان از خودت باشه 30 تومن دستمزد میگیرن که فقط بمالن به سرت😐