2777
2789
عنوان

موبر صورت😍🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 84 پست
من شنیدم میگن موهای صورتو برگشتی میکنه درسته؟ی ارایگشره گفت مو زیرپوستی میاره دیگه نزدم

اصلا و ابدا این اتفاق نیوفتاده واسه من...البته گفتم که دوماه یه بار میزنم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من شنیدم میگن موهای صورتو برگشتی میکنه درسته؟ی ارایگشره گفت مو زیرپوستی میاره دیگه نزدم

صورتو نمیدونم 

ولی برای همه جای بدنم از موبر استفاده کردم هیچوقت زیر پوستی در نیومد

اتفاقا وقتایی ک از ژیلت یا مومک استفاده کردم زیر پوستی در اومده یا از اپیلیدی

برای همین همیشه از موبر استفاده میکنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا و ابدا این اتفاق نیوفتاده واسه من...البته گفتم که دوماه یه بار میزنم

عه خوبه پس اخه منم بند ک میندازم جوش میزدم ولی با کرم خوب بود دیگه ترسیدم نزدم پس دوباره میزنم

یارانه میدن لایک میکنید ؟؟؟؟😑😑😑
وای خیلی کیف میده اصلا دیگه پرز هم نمیمونه😍 فقط کاشکی پوستمو خشک نکنه چون خیلی حساسه چه مارکی استف ...

اره  خیلی تمیز میشه صورت.سینره میزنم بیشتر...

کلا عادت ندارم به زیاد اصلاح کردن...بیشتر در صورتی میزنمـکه جای مهمی بخام برم...تو هم زیاد نزن یه موقع خراب نشه پوستت

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
صورتو نمیدونم  ولی برای همه جای بدنم از موبر استفاده کردم هیچوقت زیر پوستی در نیومد اتفاقا وق ...

برای بدن از موبر استفاده کردن فک کنم خرجش زیاد بشه نمیشه؟کل بدن یا فقط دستو پاهات

یارانه میدن لایک میکنید ؟؟؟؟😑😑😑
برای بدن از موبر استفاده کردن فک کنم خرجش زیاد بشه نمیشه؟کل بدن یا فقط دستو پاهات

نه بابا من نوره میخرم هم ارزونه هم خیلی خاصیت داره. فقط بو گند میده😐

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
چ مارکی میزنی؟؟

سینره...گرونم نیست اخرین بار قبل عید گرفتم ۱۴تومن 

دستو پا و بیکینی 

چون خیلی پوستم حساسه مجبورم تنها راهی ک بدش حوش نمیزنم همینه و خارشم ندارمو زیر پوستیم در نمیاد

ماهی ی بار فقط

استارتر بعد از مصرفش جوش نمیزنی ؟ راستی کرم موبر ه یا پودر موبر؟ کدوم بهتره؟

من هنوز یه ساعت نیست ک استفاده کردم😁

هنوز که نزدم😂

صددرصد کرم موبر بهتره مخصوصا برا صورت اصلا پودر نیست که

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792