2777
2789
عنوان

موبر صورت😍🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 84 پست
اره راضیم . من تازگی شروع کردم ب مصرفش هنوز تاثیر زیادی ندیدم ولی دیر در میاد نرم میکنه و در طولانی ...

میسی😃 فقط  به همه بدنت از بالا تا پایین میزنی یا فقط دست و پا و اونجا🙈🙉🙊

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من اسپری مو بر خریدم برا پاهام ..با ژیلت خیلی قرمز میشد و حساس بود سوزش میگرف..هنوز استفاده نکردم کس ...

تاحالا اسپری نخریدم

ولی میتونی روی یه نقطه از پات امتحان کنی اگه حساسیت نداشتی به همه جای پات بزنی

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مجردم پوست خیلی حساسی دارم ..پس منم برا بدن از موبر استفاده کنم بهتره 

اره برای پوست حساس خیلی خوبه..البته تست کن قبلش ک حساسیت نداشته باشی

اخه خودم ب بعضی کرمای موبر حساست داشتم

میسی😃 فقط  به همه بدنت از بالا تا پایین میزنی یا فقط دست و پا و اونجا🙈🙉🙊

از بالا تا پایین😂 خیلی کیف میده

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
تاحالا اسپری نخریدم ولی میتونی روی یه نقطه از پات امتحان کنی اگه حساسیت نداشتی به همه جای پات بزنی

حساسیت اگ داشته باشه بعد چ مدت مشخص میکنه بنظرت عزیزم

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
حساسیت اگ داشته باشه بعد چ مدت مشخص میکنه بنظرت عزیزم

5 دقیقه صبرکن اگه سوزش نداشتی و قرمز نشد حساسیت نداری.

کنار دماغم میسوزه😭

اتفاقا بند خیلی خوبه پوستم شل نمیکنه ولی شده 17 تومن😐😐😐😐 من دیگه تو خونه خودکفایی میکنم برا اص ...

چقدر هم منت میزارن سر ادم . و اینکه چقدر راجع به پوست و .... ادم نظر میدن 🤨

اتفاقا بند خیلی خوبه پوستم شل نمیکنه ولی شده 17 تومن😐😐😐😐 من دیگه تو خونه خودکفایی میکنم برا اص ...

آره پیش ما بند ۲۰ تومن میگیرن. .من پرمو هسم زود ب زود میرم .بند زیاد بزنی واس پوست خوب نیس.

از بالا تا پایین😂 خیلی کیف میده

من میترسم کلا بزنم زیاد بشه👀 اما خیلی خوبه همه جای بدن  تمیز و صاف بشه ها😎

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
آره پیش ما بند ۲۰ تومن میگیرن. .من پرمو هسم زود ب زود میرم .بند زیاد بزنی واس پوست خوب نیس.

قبل از عید روی 8 و 10 بود من یکماه پیش رفتم یذره بند انداخت کارشم خوب نبود بعد که تموم شد گفت از همه 17 میگیرم شما 15 بده😐 منم 17 کارت گشیدم گفتم برا 2 تومن زیرر منت برم؟ و دیگه پشت دستمو دااااغ گذاشتم ارایشگاه برم

من میترسم کلا بزنم زیاد بشه👀 اما خیلی خوبه همه جای بدن  تمیز و صاف بشه ها😎

مثلا رو مَ.....ه😂😂😂  نمیذارم چون میترسم مویی بشه

ولی از اون به پایینو میذارم.

اتفاقا پری نوره موهارو اصلا پر نمیکنه فقط ژیلته که پر میکنه

مثلا رو مَ........مه😂😂😂  نمیذارم چون میترسم مویی بشه ولی از اون به پایینو میذارم. اتفاقا پ ...

پس امتحان میکنم  اما اگه پشمالو بشم میام گیساتو میکنم😂😂😂