2777
2789

ی چیز دیگه هم ک هست هیچوقت طعنه نزنید 

حرفتون و واضح بگید ی جور ک نه سیخ بسوزه نه کباب 

ینی اول حق و ب اون بدید بگید میدونم تو حق داری یا یکمم من مقصرم ولی مثلا اگ فلان کار و میکردی من خوشحالتر میشدم توام ک خوشحالی من برات مهمه 

من همیشه عشقم میگه این زبون و نداشتی چیکار میکردی😁مطلب زیاد بخونید

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگه خدا نکرده حین آشپزی دستت سوخت یا برید هی پیشش بگو آخ دستم میسوزه و این حرفا من خودم موقع آشپزی ...

این حرفت منو یاد همسرم انداخت اوایل اشنایی سرش خورد به قفسه روی دیوار اینقدر اخ و اوخ کرد جلوی من   مث بچه کوچولو ها توقع داشت من بهش بگم اخی بمیرم الهی ولی از اونجایی که نمیخواستم بفهمه من دوسش دارم حرفی نزدم فقط گفتم ای وای   الهی بمیرم خیلی دردش اومده بود   

من همش آرایش میکنم لباسای کوتاه میپوشم موقع خندیدن لبخند ملیح میزنم یا گوشه لبمو گاز میگیرم یه بار جلو دخترداییم اینکارو کردم گفت ایش جمع کن لبو لوچتو با اون عشوه خرکیت جلوی شوهرم بهم گفت😐😐ولی در کل نازه و عشوه باید تو وجودت باشه تو ذاتت اصلا قابل توضیح و یاد دادنی نیست

👩❤️👨

والا من شوهرم لطیف حرف زدنو دوست داره

هرچی بجاش

زن باید گاهی لطیف باشه گاهی مثه بچه ها جبغ جیغ کنه 

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
من ندیدم راجبه چی بود فیلمه؟؟؟ بگو دیگه

راجع به یه دختر و پسره

موضوع عادی بود ولی صحنه خیلی دااشت

خیییییییییییلی  

+ یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :))                _ ولی اینکه صدای خنده های منه...                           + دقیقا :)
ی چیز دیگه هم ک هست هیچوقت طعنه نزنید  حرفتون و واضح بگید ی جور ک نه سیخ بسوزه نه کباب  ...

مطلب میخونیم ولی لامذهب خوب موقع عصبانیت که گل تو سرت نمیریزن همه ش یادت میره گند میزنی به تمام سیاست و علم و روانشناسی 😂😂😂😂