2777
2789

دیگه کلا اعتماد ب نفس داشته باشید 

عیب خودتون و ب هیچ وجه نگید 

برا خودتون ارزش قاعل شین 

کم خرج نباشین 

ب پوستتون اندامتون دندوناتون برسین 

خوبیاتون و تو چشمشون بزرگتر کنید و هی بگید 

مثلا وقتی ناراحتین لازم نیست اخم و تخم کنید ی طور بیان کنید ک ازتون توضیح بخواد نه اونم سردتر شه بعضیاوقتی قهر میکنن ی طثر رفتار میکنن ادم دیگه نمیره سمتشون و بدتر سرد میشه اینطوری نباشید خلاصه 

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بچه ها غرورتون براتون مهم باشه ولی رابطتون هم براتون مهم باشه 

مثلا من اولا همش غرور داشتم و حتی مقصرم بودم منتظر ناز کشیدن بودم الان جوری شده ک نه اون میزاره من قهر باشم نه من میزارم اون ازم قهر بمونه 

چون اگ من مقصر باشم از دلش در میارم اونم مقصر باشه نمیزاره من ناراحت یا قهر بمونم

سینماییه یا سریال؟؟ زیر نویس داره؟ کجااییه؟

۳ قسمته گلم

زیرنویس هم داره بله

آمریکا دیگه  فقط این و بگم که خیلی خیلی صحنه های ناجور داره

+ یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :))                _ ولی اینکه صدای خنده های منه...                           + دقیقا :)
این حرفت منو یاد همسرم انداخت اوایل اشنایی سرش خورد به قفسه روی دیوار اینقدر اخ و اوخ کرد جلوی من & ...

منم همسرم گاهی وقتا مثه بچه ها میشه مثلن یروز از دستم خیلی عصبی شده بود اونقد داد زد و رو فرمون کوبید که من از ترس لال شدم

بعد رگ گردنشو گرفت و آخ و اوخ کرد منم اونقد گریه کروم پریدم بغلش همش بوس میکردمش و گردنشو میمالوندم تا رگش باز شه 

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
اگه خدا نکرده حین آشپزی دستت سوخت یا برید هی پیشش بگو آخ دستم میسوزه و این حرفا من خودم موقع آشپزی ...

خخخ.منم موقع آشپزی اگه دستم بسوزه بدو بدو میارم واسه شوهرم نشون میدم میگم بوس کن همه انگشتامو میارم جلوش تا بوس کنه 😂😂

راجع به یه دختر و پسره موضوع عادی بود ولی صحنه خیلی دااشت خیییییییییییلی    

ژووووووون منم میخوام ببینم

ی چیز دیگه مردا از منت گذاشتن خیلی بدشون میاد 

پس اگ لطفی بهشون میکنید هی نگید من بخاطر تو مثلا مادرتو چن روز تحمل کردم یا من فلان من بهمان اینطور ارزش کارتون میره

من کلی کانال تلگرامی آموزش دلبری و عشوه دارم که واقعن به دردم خورده

فقط خجالتو کنار بزار

من اصلن یادم نمیاد کاری باشه که بگم خجالت کشیدم و نکردم

۳ قسمته گلم زیرنویس هم داره بله آمریکا دیگه   فقط این و بگم که خیلی خیلی صحنه های ناجور داره

دوبله نشده؟؟؟؟حال زیر نویس خوندن ندارم خخ

من برم کلوپی بگیرمش زشته؟؟؟خخ اخه میگی صحنه خیلی داره(اینم بگم این کلوپی که نزدیک خونمونه فک میکنم از من خوشش میاد چون بد نگا میکنه) فکر بد نمیکنه؟؟

لایک نکنید مرسی  
بفرستی خوشحال  میشم عزیزم

مثلا یه وقتایی تا میگه کاری نداری ؟ میگم چراااا چرااااا دارم میگه چی🤔میگم دوستت دارم😁

یا مثلا خوشگل کن و برو پیش شوهرت با ادا و لهجه خاص😅بگو کاکو فالت بگیرم؟بعد کف دستش رو بگیر و بگو 

جونم برات بگم که ستاره بختت روشنه اقبالت بلندددده یه زن خوشگل و خوب تو زندگیته خیلی دوستش داری ...هاااا چه باهم خوشبختین😋ویه سری از این حرفا بعد بگو خوب دست مزد من چی شد؟

به عنوان دست مزد ازش بخواه.‌‌‌... هرچی خواستی🤗

خدایا شکرت❤