2777
2789

ی مورد دیگه یبس نباشید 

مرده میاد سمتتون برا اشتی هی کش ندید یکم صحبت کنید راجبش و یذره ناز کنید و بعد تمام 

مگر اینکه موضوع جدی باشه یا چند بار تکرار شده باشه اون وقت جدی تر برخورد کنید

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
دوبله نشده؟؟؟؟حال زیر نویس خوندن ندارم خخ من برم کلوپی بگیرمش زشته؟؟؟خخ اخه میگی صحنه خیلی داره(این ...

دوبله بدرد نمیخوره چون درست معنی نمیکنن و فکر نکنم داشته باشه

وااااای نه اصلا از کلوپ نگیر    از اینترنت دانلود کنی بهتره   

+ یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :))                _ ولی اینکه صدای خنده های منه...                           + دقیقا :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تا دلت بخواد ناز و عشوه میریزم از آپشنای زنونت استفاده کن مثه دستای ظریف و کمر باریک و موی بلند ...

گاز گرفتن لب و لیس زدن لب و در آوردن زبون یا امثال این کارا چیزی نیست که همه مردا دوست داشته باشن گاهی وقتا یه کارایی انجام‌ میدیم از رو فیلم که فقط جنبه نمایشی دارن و جذابیت لحظه ای برای همینه که مردا با بعضیا دوست میشن اما با بعضی دیگه ازدواج میکنن مردا اتفاقا دنبال دخترای ساده و معصوم هستند و این براشون جذابیت بیشتری داره حالا بعضی از خانم ها به اشتباه تمام‌ سعیشون رو میکنن ادا بلدها رو در بیارن که کم کم‌ مرد رو دلسرد میکنه

اما با بقیه موارد موافقم مرد همیشه نباید شروع کننده رابطه باشه اما خانم‌ باید با نهایت ظرافت و نجابت این کا رو انجام بده  

پیش برو پشت سر خبری نیست  
دوبله بدرد نمیخوره چون درست معنی نمیکنن و فکر نکنم داشته باشه وااااای نه اصلا از کلوپ نگیر   & ...

اخه چندتا فیلم همه رو میخوام باهم بگیرم تو کاغذ مینویسم میدم  خخخ چطوره؟

اینترنتم کنده خیلی

لایک نکنید مرسی  
گاز گرفتن لب و لیس زدن لب و در آوردن زبون یا امثال این کارا چیزی نیست که همه مردا دوست داشته باشن گا ...

منم با حرکتای نمایشی و لوس مخالفم اما گاهی هم بد نیس

نباید خیلی تکراری بود

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡

بچه ها اگه شوهراتون جنبه شوخی دارن یه سینی رو اب بریزین بعد جدی بهش بگو بیا فال سینی بگیریم باید تو اب نگاه کنی و یه شکلی پیدا کنی بهم بگی تا تعبیرش رو بگم سرش رو که خم کرد اب ها رو خالی کنین تو صورتش 😅البته من بعدش با شلنگ آب مثل موش اب کشیده شدم😣 ولی جنبه خیلی مهمه اگه شوهراتون جدی هستن اصلا توصیه نمیکنم😐

خدایا شکرت❤
اخه چندتا فیلم همه رو میخوام باهم بگیرم تو کاغذ مینویسم میدم  خخخ چطوره؟ اینترنتم کنده خیلی

چی بگم والا اگه میخوای بده دیگه ایراد نداره  

+ یه آهنگ ساختم اسمشم گذاشتم زندگی :))                _ ولی اینکه صدای خنده های منه...                           + دقیقا :)