2777
2789
منم همسرم گاهی وقتا مثه بچه ها میشه مثلن یروز از دستم خیلی عصبی شده بود اونقد داد زد و رو فرمون کوبی ...

نه اونجوری نیست همسرم ولی اونوقت میخواسته مظلوم نمایی کنه چون میدونست من بچه خیلی دوست دارم هنوز ازدواج نکرده بودیم اون زمان یادش بخیر   

نه موی بلند دارم نه کمر باریک نه انواع لوسیون تازه هر کی میاد طرفم همچین میپرم بهش خودم کپ‌میکنم چه ...

عزیزم‌ مردهایی هستن که اصلا زن هایی با خوی مردانه دوست دارن   

پیش برو پشت سر خبری نیست  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای یکی از فامیلای نزدیک ما رفته زن دوم‌گرفته هم سن دخترش این زن چه میکنه براش. میگه دو طول روز اگه بیاد پیشم با شورت کوتاه میگردم تو خونه با سوتین فانتزی مدل دار. همیشه خدام خونش بوی واجبی معطر میده قشنگ معلومه همیشه اماده اس کاری کرده مردا نصف بیشتر هفته خونه اینه. پنج شنبه جمعه که دیگه رد خور نداره. اصلا داغون کرده مرده رو وابسته و شیفته خودش حتی زن اولش هر کاری کرد اونو ول کنه نشد که نشد . الان یه بچه هم اورده زنه . 

خدایا خودت نجاتم بده 
منم با حرکتای نمایشی و لوس مخالفم اما گاهی هم بد نیس نباید خیلی تکراری بود

اصلا به هیچ عنوان تکراری بودن برای زندگی مشترک سمه حتی من خودم تو یک نوبت رابطه چندین بار تنوع ایجاد میکنم هم برای روحیه خودمون خوبه هم شوهرامون  خیلی کارا میشه کرد اما تقلید کردن خیلی بده آفرین معلومه خانم موفقی هستی عشوه چیزی هست که ذاتا در هر زن نسبت به موقعیتی که توش هست به وجود میاد

پیش برو پشت سر خبری نیست  
وای یکی از فامیلای نزدیک ما رفته زن دوم‌گرفته هم سن دخترش این زن چه میکنه براش. میگه دو طول روز اگه ...

همه چی هم به رابطه نیست درسته که بخش مهمیش اینه ولی اخلاق خیلی مهمتره 

من توی رابطه کم نمیذارم اصلا بااینکه فعلا عقدیم و ..ولی اخلاقم زیاد چنگی به دل نمیزنه به قول خودش یهو همه چی رو خراب میکنم

خدایا شکرت❤

خودمم خسته شدم‌میترسم شوهرم بره سمت یکی دیگه حقم داره اگه بره . کمکم‌کنید اگه راهی میدونید بهم یاد بدید خدا هر چی تو دلتونه بده دعاتون‌میکنم‌اگه کمکم‌کنید

خدایا خودت نجاتم بده 
خودمم خسته شدم‌میترسم شوهرم بره سمت یکی دیگه حقم داره اگه بره . کمکم‌کنید اگه راهی میدونید بهم یاد ب ...

عزیزم باید طبعت و مزاجت رو تغییر بدی بی روح بودنم تا حدزیادیش دست خودته ادم وقتی یه دست لباس شیک بپوشه و یه ارایش کمی هم داشته باشه و به خودش رسیده باشه ناخودآگاه حس زنانگیش و لطافتش بالا میره حالا بماند اینکارا چه تاثیری روی شوهرتون داره...یه تاپیکی هست به اسم فنگ شویی درمورد انرژی و این چیزاست بدم برات حوصله خوندنش رو داری؟نمیدونم چرا حس میکنم به دردت میخوره

خدایا شکرت❤