2777
2789
عنوان

حلسه اول لیزر

97 بازدید | 10 پست

سلام دخترا

من دیروز اولین جلسه لیزرم بود برا کل بدن در کل شاید نیم ساعت طول کشید

بدنم پرمو و موهامم ضخیمه

اپراتور اصلا کیپ هم شات نمیزد و پراکنده میزد گفت چون جلسه اوله پوستت آسیب میبینه اینطوری میزنم که عادت کنی و واسه همین خیلی جاها رو جا انداخت

این طبیعیه؟

گفت یه ماه بعد بیا بیا شارژ میخوام جلسه دومو برم ببینم کارش چطوره اگه بازم همینکارو کرد دیگه نمیرم

معمولا اپراتورها هر جلسه فرق میکنن در هر صورت بهترین کاریه که برای خودت میکنی پس ولش نکن

نه بابا ولش نمیکنم اصلا گفتم اگر بده برم یه جا دیگه

ولی فک کنم اینجا فقط همین ینفر میاد سرشم خیلی شلوغه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

والا من که هیچ کسی از اطرافیانم نمونده همه رفتن اونم چند سال پیش من تازه الان دارم میرم

آره اطراف منم نسبتاً همینه

ولی مامانم نرفته کلا زیاد به خودش نمیرسه

برای همین منم نرفتم

ازدواج خوب > ازدواج زود

آره اطراف منم نسبتاً همینهولی مامانم نرفته کلا زیاد به خودش نمیرسهبرای همین منم نرفتم

به نظرم برو من از موهای بدنم متنفرم واقعا برام دردسرن تا اینجاشم زیادی صبر کردم اونم واسه خجالت بود دیگه گفتم بیخیال یبار برم تموم شه

به نظرم برو من از موهای بدنم متنفرم واقعا برام دردسرن تا اینجاشم زیادی صبر کردم اونم واسه خجالت بود ...

نه من خجالت نمیکشم😂

کسی نیست باهام بیاد

کلا زیاد بیرونی نیستم نمیدونم رفتم باید چی بگم و اینا

چند سالته؟

ازدواج خوب > ازدواج زود

نه من خجالت نمیکشم😂کسی نیست باهام بیادکلا زیاد بیرونی نیستم نمیدونم رفتم باید چی بگم و ایناچند سالت ...

به کسی وابسته نباش اونوقت از خیلی چیزا عقب میمونی

این فقط یه توصیه خواهرانه بودا حرفمو به دل نگیر