2777
2789
عنوان

دخترخالم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 58 پست
😂خیلی حساسی،هر اسمی هم باشه بالاخره دیگران قبل تو گذاشتن وگرنه ب راحتی ثبت نمیشه من میخوام اسم پسر ...

میدونم قبل من گذاشتن ولی اینکه یه اسم تو یه فامیل خیلی نزدیک باشه بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا الان مادر من  اسمش اکرم بود ولی به همه میگف بهش بگن یاسمن آخرشم عوض کرد چه برسه به بچه‌ی دهه نودی..البته مادربزرگم این اسمو دوس داشته ولی مادرشوهرش نذاشته  بذارن روش بزور اسم مادرمو گذاشته اکرم...

💜Animals lover
ای بابا ما رو کنجکاو کردی لا اقل تو خصوص به من بگو  قول میدم نذارم رو بچم😄😄😄

نمیگم فعلا دارم رو مخ اون زن فامیلمون کار میکنم نذارع رو بچش دیروز تا گفت این اسمو میخواد بذاره سریع گفتم وای چه اسم زشتی و چند تا اسم دیگه بهش پیشنهاد دادم خداکنه یه چیز دیگه بذاره😣

منم دخترداییم میخواس اسم بچه‌هاشو یچیز دیگه بذاره بعد مادرشوهرش اومد گفت باید اسمی که من میگمو بذاری چون من نذر کردم...الان اسم دخترش تو شناسنامه تاراست صدیقه صداش میزنن...پسرش هم تیام تو شناسنامه قاسم میگن بهش انقد بده

منم دخترداییم میخواس اسم بچه‌هاشو یچیز دیگه بذاره بعد مادرشوهرش اومد گفت باید اسمی که من میگمو بذاری ...

واااای خیلی بده...این دخترخاله‌ی منم بلاخره قبول کرد بذاره معصومه و مهدی...

💜Animals lover