2777
2789
عنوان

دخترخالم😑

533 بازدید | 58 پست

دخترخالم میخواد اسم بچه‌هاشو که دوقلو هستن بذاره کبری و اکبر😐

در حالی که اسم خودشو شوهرش جدیده تا حدودی..

سپیده و کیارش😑

هرچی بهش میگم این ظلمه که به بچت میکنی میگه نذر کردم اسم مذهبی بذارم 😑

آخه اینا اصلا اسم مذهبی نیس فقط صفتیه که اماما به بچه‌هاشون میدادن چون مثلا امام حسین اسم دوتا فرزندانش علی بود اما علی‌اکبر به معنی علیِ بزرگتر و علی‌اصغر به معنی علی کوچکتر صدا میزدن که مشخص بشن...کبری و صغری هم همین‌طور..برای مونث بکار برده میشدن و معنی بزرگ و کوچیک دارن و اصلا مذهبی نیستن...

نمیدونم از دست دخترخالم چکار کنم😐😒دلم واسه بچه‌هاش میسوزه...اگه حداقل فاطمه و اینا میذاشت بهتر بود

💜Animals lover

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای این چه اسمیه اخه😣 رسما قاطی کرده دخترخالت

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

واقعا چرا تو خصوصی ترین مسئله زندگی دیگران دخالت میکنین؟ اصلا روتون میشه؟؟؟؟؟

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

ایستگات کرده  

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

بچه هابزرگ شن بدجور حالشو میگیرن..دیوونه شده..اخه کبرااااااا😣

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

باور نکن سر کارت گذاشته

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من می خواستم بگم مذهبی نیستن 

مثلا بذاره علی محمد حسین صادق حسن 

فاطمه زهرا مرضیه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

وااای این چه اسمیه اخه😣 رسما قاطی کرده دخترخالت

دقیقا اعصابمو بهم ریخته...این همه اسم مذهبی بهتر داریم...میگم بذار زهرا و علی مثلا

یا فاطمه و علی یا معصومه و مهدی....خیلی بهتره تا این...میگه نه این تک تره تو اسمای مذهبی‌...دیوونس

💜Animals lover