شوهرم خیلی رابطه میخواد گاهی شبی دوبار همه چیزش خوبه اخلاقش رفتارش دس به خرجش دوس داشتنش فقط همینش بده حتی اگه نخوام قر بزنم یا خوابم بیاد دعوا میشه و کتک کاری میکنه میگه غرورم شکسته فقط موهامم نمیزاره کوتاه کنم تو خونه لباس شل و ول و راحتم بپوشم میگه نه مرتب باش.کلا تو کار خرید ست ولباس خوابه ذوق میکنه میخرم یا خودش میگیره.کلا این که اگه مخالفت کنم دعوا و کتکه بعدش عصبیم کرده خیلی
بچه ها نگین این دروغه چون خودن همچین چیزی رو دیدم،یکی از اقوام نزدیکمون نزدیک به 33سالشه بعداز سه تا ...
ای داد بیداد.منم از این بدتراشو توسایت شنیدم .میگفت باید م ن ی و بخوری بعدش ابم نخوری 😖😖😖😖😖😖😖😖
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بچه ها نگین این دروغه چون خودن همچین چیزی رو دیدم،یکی از اقوام نزدیکمون نزدیک به 33سالشه بعداز سه تا ...
اره منم یکی از فامیلامون تو مراسم فوت دامادشون شب ک همه جمع زودن تو خونه مرحوم زن بیچارشو کشونده تو اتاق البته خدابیامرز هگ پیر بوده ها ولی خب میخام بگم بعضیا واقعا بیمارن
ما نگفتیم مرد خیلی گرم نیست ولی مردی که شبی دوبار رابطه بخواد و در صورت نه شنیدن کتک بزنه و خانومشم بگه از هرلحاظ خوبه اخلاق و رفتارش نداریم در ضمن ادبیات و طرز پست گزاشتن و اون تهدید به نفرین کاملا مشخصه تاپیک سرکاریه
اره نمیاد منت کشی ولی بعضی وقتا ک بخودم میرسم هوایی میشه و میاد😂خواهر کلا خستم.بعضی وقتا واقعا ارز ...
خب میگین ۲ ماهه ازدواج کردین بعد یه مدت عادی میشه براش کمتر میشه الان ذوق داره😁میفهمم خیلی سخته منکه قبل زایمانم هرشب یا یه شب ددمیان رابطه داشتیم الان ماهی ۴ بار هم نمیشه یا بچه شبا نمیخوابه خودمن اصلا حس و حالش رو ندارم دیگه
ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
چیکار میکنی آخه عزیزم بخدا از صب اشتهامم کور شده بس غصه اونو خوردم میگه جرات اعتراض ب کلا چیزی یا ...
ابجی بگو کم محلیش کنه.دور از جون کم محلی ب سگ میکنن.منم زیاد کتک خوردم حتی ب خانوادم گفتم کاری برام نکردن.تصمیم گرفتم سر هرچیزی باهاش بحث نکنم حرف نزنم باهاش زیاد.ولی بهش بگو بره پزشکی قانونی نشون بده پرونده تشکیل بشه ک خدای نکرده اگ چیزی شد مدرک داشته باشه بگه اولین بارش نبود ک زد.....
بچه اینجا دیدم اکثرا میگن یه شب در میون یا هفته ای سه بار رابطه دارن،عذر میخوام من و همسرم هرشب داریم زیاده؟چون چندوقت پیش حرف رابطه جنسی بود با خالم گفتم ما هرشب یهو گفت چیییی هرشببب خجالت کشیدم من فکر میکردم عادیه ولی دیدم اینجا کسی میگن هفته ای سه بار نرمال ؟احتیاج به دکتر رفتن هست؟؟
لطفا اینو قفل کنین از بی جنبه ها و بی شعورا راحت بشم.از اون خانومی که گفتن سرکه حتما امتحان میکنم گرمی هم والا من نمیتونم بگ چی بخور چی نخور ولی عطاری رو میرم چون اهل دمنوش هست میتونم اونجوری بهش بدم بخوره