2777
2789
عنوان

📃❤ داستان زندگی من❤️برخلاف خیلیا آخرش قشنگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 4405 بازدید | 87 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
خواهرمم توعقده خداروشکرراضیه مامانم اوضاع روحیش خیلی بهتره ولی نمیشه فراموش کرد... 

خداروشکر که حالتون خوبه عزیزم  

گاهی گمان نمیکنی و میشود  ......ما در جهانی زندگی میکنیم که اشتباهاتمان را تقدیر به دوش میکشد ولی موفقیت هایمان را مدیون تلاشمان هستیم!!!!خدا اگر مهربان نبود چه میکردیم با این حجم از ادعا.......

انشاالله روز به روز خوشبختتر بشی عزیزم

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
خواهرمم توعقده خداروشکرراضیه مامانم اوضاع روحیش خیلی بهتره ولی نمیشه فراموش کرد... 

عزیزم مادرتونو اصلا تنها نذارید انشالله خوشبختترین باشی😍❤

❤خدایا سپاسگذارم که برای مصاحبه کاری دعوت شدم❤
2804
2805

خداروشکر‌عزیزم خدا محبت بین شما و همسرتون رو‌زیاد کنه 

خیلی خوشحال شدم و افتخار کردم بهت به عنوان‌یه همجنس 

خدا سایه مادرتو کم نکنه ابجیت رو هم‌برات حفظ کنه 

از پدرتون هم غافل نشید بالاخره هر چی‌باشه پدره حواستون‌بهشون‌باشه 

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷
2801