2777
2789
عزیزم ناراحت نباش برای اثباتش کافیه از مبلها و فرش ت جدا عکس بگیری بذاری

به خدا نمیتونم برم تو خونه همه اتاقا رو دارن رنگ میزنن بعدشم اخه واقعا دلیلی نداره بیام دروغ بگم خونه ای که اینجوری شده رو با کلی ذوق بزارم بعد بگن دروغه اره درسته تو گوگل هست من برادر نامزدم این کارو کرد میدونم الان میگن دروغه اما دارم راست میگم اگر میشد میرفتم تو خونه عکس میگرفتم اما دلیلی نداره وقتی باور نمیکنم همین خوبه که خودم میدونم راست گفتم

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به خدا نمیتونم برم تو خونه همه اتاقا رو دارن رنگ میزنن بعدشم اخه واقعا دلیلی نداره بیام دروغ بگم خون ...

خونه ای که چیده شده رو دارن رنگ میکنن؟

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏
اینم خونه من شب اولی که اسباب کشی کردیم خیلی کوچیکه ولی  توش ارامش دارم چون برا خودمه از مستاجر ...

چقدر با صفاس حال کردم بخدا....مبارکه وقتی واسه خودته به صدتا خونه ی بزرگ می ارزه.کدوم شهری؟

خونه ای که چیده شده رو دارن رنگ میکنن؟

اتاقارو اره ما میخواستیم سریع کاغذ دیواری کنیم اما گفتن اینجوری بهتره و ما هم وسایل رو چیدیم و هیچ جا رو نداشتیم وسایل رو بزاریم اونجا خراب میشد

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
منم خیلی تعریفشو شنیدم ولی سعادت نصیبم نشده انجامش بدم😔

ای بابا 

تلاشتو بکن که بتونی انجامش بدی حتما 

خیلی حاجت روایی میکنه 

انشالله مشکلت زود زود حل بشه عزیزم❤️🙏🏻🙏🏻❤️