2777
2789
والا ادم میمونه چی بگه؟اخه مجبورین مگه😃😃

چی کار کنم باور نمیکنین دیگه

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو سایتای خارجی و پینترست هست همین عکس که گذاشتی دوست عزیز🙄😑 سرچ کردم😐

من واقعا هیچ دلیلی ندارم که دروغ بگم خودمو هم نمیکشم که باور کنید و راستش نمیدونم بزارید پای چی اما دلیلشو نمیگم چرا اینجور جاها هست حالا حتما میگید داره جمعش میکنه اگر میدونستم اینجوری میگین نمیزاشتم اصلا

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
دیگه اینکارو نکن.باشه؟

واااای خانوم میگم من دروغ نمیگم اره عکسش هست اما خونه خودمه دروغ نمیگم

خانوم میگم به خدا راست میگم چرا دیگه بیام دروغ بگم

عزیزم ناراحت نباش

برای اثباتش کافیه از مبلها و فرش ت جدا عکس بگیری بذاری

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏