2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خونت چن خوابه است؟برا خودتونه؟یه سوال شماها که متراژ خونتون کمه بعد وسایلتون مث قابلمه های بزر ...

سلام عزیزم دو خوابه هست برای خودمون 

من آنچنان مهمون زیاد ندارم که قابلمه های بزرگ داشته باشم قابلمه ها هم تو کشو زیر گاز 

من تو این خونه با اینکه آشپزخونش کوچیکه ولی نهایت استفاده کردم و خیلی کابینت زدم ظرف برنجم که ۵کیلویی هست تو کابینت و هنوز کلی کابینت خالی دارم 

انباری هم داریم برای وسایلی که زیاد استفاده نمیشه  بالکن هم هست برای وسایلی که هم تو کابینت نمیشه گذاشت هم استفاده دارن کمد دیواری هم داریم 

در کل اگه خونه خوب خوش نقشه باشه اگه متراژ پایین هم باشه خوبه 

واااای من چند روز پیش یه چیز وحشتناک فهمیدم . یا شوهرم رفته بودیم تجریش من هوس بلال کردم گفتم بریم ب ...

بله تراریخته هستن بلا استثنا پرفسور دارن تلاش میکنن که این پویش مردمی بتونه از واردات جلوگیری کنه

تمامی ذرت ها تراریخته هستن 

خواهش میکنم دوستان و اشنایان رو اگاه کنید بنفع خودمون و ایندمونه

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
چرا منم پروفسور کرمی رو میشناسم مواد تراریخته بدن و مضر ارگانیک باید بخریم تاحد امکان همه

خداروشکر

پس به دیگران هم منتقل کنید واقعا خطرناکه

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
من همچین خونه ای رو دوس دارم عروسکی و خوش رنگ💗🎀

نمیدونم چرا ولی نه همه چیش صورتیه حس میکنم آدم بعد یه مدت از رنگ یکنواخت خسته میشه یکم باید از رنگای مکملم استفاده میکرد به نظرم 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

چرا نتی میذاری؟😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت