2777
2789
خسته شدم بس صدا کردم و نشنید منم گفتم حتما من بدم دیگه

جواب میگیری عزیزم صبور باش،خیلی سخته من خودم ده سال همه جور مشکلی برام پیش اومد ولی بالاخره تموم شد،این دنیا کوتاهتر از اونیه که فکرشو کنیم

چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس معجزه میکنه  خیلیی هم معروفه  یکی از اشناهای ما همسرش ...

مرسی مهربون ان شاءلله😍😍😍

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما،همه خونه هارو دیدم،ولی خیلییی کم تو خونه هاتون گل طبیعی گذاشتین یااصلا نزاشتین،

عوضش گل های مصنوعی گذاشتین،ک هم خونتو شلوغ تر کرده،و هم زوداز مد میره

گل های طبیعی بابرگای خوشرنگ سبز تو خونه عااااالیه،آرامش و قشنگی  میاره خونه،خونه رو هم دلباز تر نشون میده

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

عزیزم خونه و وسایلت خوبن ولی چیدمانت خوب نیست اون فرش و گلیم کنار هم خوب نیستن فقط یه فرش بنداز وسط شیکتر میشه... بوفه رو زیاد گوشه گذاشتی یه کم وسط تر بزار. بعد سمت راست خونه که سنگ انتیک داره یه سنگ مدرن محسوب میشه اون بالش های سنتی باهاش سنخیت نداره. رنگ پرده هم قهوه ای زدی همرنگ سنگ انتیک شده اگه شیری رنگ میزدی قشنگتر میشد