2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشکله سبز ابی مبلت

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

میز ال سیدیت اگه سفید و ساده تر بود بهتر 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
وای زشته؟

نههههههه اینم قشنگه😁

البته الان دیگه اصرار برای رزق یا شغل همسر ندارم وگرنه ذکرها رو میگم برای آرامش دلم و بخشش از طرف خد ...

چرا همیشه اولین فکرتون اینه که گناهکارید؟قطعا خداوند خیلی دوستون داره و میخواد هرلحظه صداش کنید،اتفاقا اونایی که مشکلی ندارن باید بترسن و نگران باشن

وای زشته؟

مدل دیوار قلب چه جالبه

نمیدونم چرا دلم لرزید این رو گفتید  چسم حتما عزیزم لطف کردی

خواهش میکنم عزیزم. بخدا همین امروز خودم ۱۰۰۰ تا گفتم ۲۰۰۰۰۰ هزار تومن پول اضافه تر پدرم بهم داد. با اینکه من ازش نخواسته بودم.۳۰۰۰۰ تا زمانی حدود ۱۸ ساعت میبره. و به راحتی توی یک هفته، روزی ۳ ساعت، یا ۱۰ روز روزی حدودا  ۲ ساعت، قابل انجامه. فقط حضور قلب فراموش نشه و واقعا فکر کن داری از خدا طلب بخشش و آمرزش میکنی و خدا هم داره عوامل منفی و موانع رزق و روزی رو از زندگی شما پاک میکنه. بعدش هم حداقل ۳۰۰۰ تا ذکر الحمدالله رب العالمین واقعا مکمل ذکر آمرزش هست