2777
2789
قایل شما رو‌ ندارن عزیزم  نظر لطف شماست😘

عزیزم اگه ممکنه از مبلات عکس میدی؟

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز برا رزق و روزی سرچ کن یکسری ذکر دعا سوره عالیه، برا برکت مال، ثروت سرچ کن مثلا مداومت کن هروز ...

ممنونم عزیزم. راستش خیلی راه ها رو امتحان کردم خیلی راه هایی که میگن جواب میده و نداده اما الان یوقتایی میترسم خدایی من بزور ازت نخوام و نکنه اصرار باشه یا یه وقتایی میترسم که سست شه ایمانم و امیدم بخدا

دوستم خوب خودتم مهارتی یادبگیر کار کن اگرمیشه یه راهی برای افزایش درامد پیدا کنید/ یه عایدی جدید

من بخاطر یه سری مشکلات نمیتونم کار کنم و در واقع تواناییش رو ندارم. یه مدت کار کردم اما خب بعدش دوسه برابرش خرج درمانم شد. من حمایت میشم اما خب دلم نمیخواد دیگه اینطور باشه بقول پدرم خداروشکر کن که حداقل حامی داری اونایی ک ندارن چکار کنن. اما دیگه تا چه حد بالاخره اونا هم تو این دوران مشکلات خودشون رو دارن. بخاطر من یه سفر کوتاه کربلا هم نمیرن مکه ک بماند درحالی ک میدونم خیلی دوس دارن برن اما خب مجبورن دایم ب من کمک کنن.همسرم دایم در حال تلاش و ادم خوبیه اما نمیدونم چرا اینطوره. در صورتی ک ایشون خیلی مظلوم و با ایمان هستن و همیشه میبینم ک دیگران حقشون رو میخورن و بخاطر رضای خدا چیزی نمیگن

ممنونم عزیزم. راستش خیلی راه ها رو امتحان کردم خیلی راه هایی که میگن جواب میده و نداده اما الان یوقت ...

البته الان دیگه اصرار برای رزق یا شغل همسر ندارم وگرنه ذکرها رو میگم برای آرامش دلم و بخشش از طرف خدا ، حتما من گناه کار هستم که خدا بهمون نگاه نمیکنه

بابت وسعت رزق وروزی💠😍😍😍😍😍😍😍 خییییییلللللی مجرب💥 شروع ازدوشنبه✅✅ پیامبر اکرم صل الله علیه ...

ممنونم عزیزم خیییلی.من عاشق این آیات سوره طلاقم. هر کی میخونه یا برام میگه دلم ضعف میره براش

استارترجان ...هرجارفتی پرده هاتوساده حریرسفیدبزن.   ...هم ازمدنمیوفته ...هم بزرگ نشون میده....توپذیرایی همیشه پرده بلندتاروفرش بزن

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

واااای خاک ب سرررررم

من هی میخوندم عکس خون م

هی میگفتم وااااا از خونش چجوری میخاد عکس بده تا اینکه عکسو دیدم  

هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...