2821
2789
عنوان

جراحی فک ( کمک )

6109 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها خوبید ؟ من میخوام فکم رو جراحی کنم ،ارتودنسی نکردم اما پیش دکتر ارتودنسی که رفتم گفت چون برا تو فقط به هم ریختگی میتونی قبلش جراحی کنی .

درواقع بیشتر جراحیم جنبه زیبایی داره ...من کمی ( فکر کنم حدود ۲ میل ) فک بالام بلنده ،و خیلی دوست دارم جراحی کنم ،البته الان ژل لب زدم و اون حالت رو پوشونده ،اما فکر میکنم با این جراحی ممکنه خیلی صورتم گردتر به نظر برسه .

پیش دکتر بهنیا و کیانی و صادقی هم رفتم که گفتن احتیاج نداری ...راستش من دنبال یه جراحی میگردم که زیبایی رو بشناسه و از طرفی من رو فرم بینیم هم خیلی حساسم و اصلا دوست ندارم بینیم پهن شه ( چون بینی خودم طبیعی زیباست ) برای همین دنبال یه دکتر دقیق و ظریف میگردم .

شنبه هم با دکتر بیات وقت دارم .( مسگرزاده هم که دیگه جراحی نمیکنه )

ممنون میشم اگر کسی مخصوصا فک بالاشو کوتاه کرده کمکم کنه .

درضمن تهران هم هستم .

مرسی❤️❤️❤️❤️❤️❤️

چرا مسگر زاده دیگه جراحی نمیکنه؟؟چه حیف.من  جراحی فک بالا رو انجام دادم.الان برای دکتر به چه ...

من پیش بهنیا ،کیانی ،محمد بیات،دکتر علی حسنی  و یه دکتر جوانی به نام نیما صادقی که تو اینترنت خیلی کاراشو میزاره اما ظاهرا دکترای دیگه چندان قبولش ندارن رفتم .

پیش بهنیا ۲ بار رفتم ،پیش دکتر حسنی ۳ بار و‌بقیه شون یک بار ،...

همه شون به اتفاق گفتن من احتیاج ندارم ... اکا دکتر صادقی ( همون جوونه ) گفت احتیاج نداری اما اگه بخوای برات انجام میدم ... بهنیا و حسنی بهم گفتن سنت میره بالا ...بیات که گفت اصلا کلا همه چیت نرماله و من یکی اینکارو برات نمیکنم  صادقی گفت اتفاقا میاد پایین ...راستش من از نظر روحی هم خیلی تو شرایط بدی ام .

اونطوری نیست که کسی ببینه منو بگه لبخند لثه ای داری ... قبلا حدود ۲ میل از لثه هام ( به زور شاید ۳ میل ) وقتی شدید میخندیدم دیده می‌شد ... چند وقت پیش که رفتم ژل لب زدم همونم دیده نمیشه ... اما خوب میگم شاید همیشه نخوام ژل بزنم !!!

من دوست دارم صورتم گرد بشه ... احساس میکنم اونطوری قشنگ تره ... نمیدونم در حد و اندازه های مشکل من چقدر فرم صورت تغییر میکنه .

و آیا واقعا سن میره بالا یا چی ...ممنون میشم کمی راهنماییم کنید و اگر امکانش هست اسم پزشکتونو بگید بهم .🙏🏻🦋 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان اگه فقط مشکل لبخند لثه ای داری که به نظرم نرو.خودت دوست ندایش؟

اتفاقا اصلا مساله م‌ لبخند لثه ای نیست ... من دندونام ریز نیست اصلا ... لب بالام باریک تر از لب پایینمه ... دندونام بیشتر دیده میشه ... تو عکس سفالومتریکم ارتفاع فک بالام رو مرزه ... دکتر اورتودنتیسنم یه چیزی گفت اصلا شالوده منو ریخت به هم ...گفت شما این مشکلو داری اما اونطوری نیست که اگه جراحی کنی خیلی تغیییر کنی ...منم اصلا روانم ریخت به هم ... چون برای اینکه لب بالام با لب پایینم همخونی داشته باشه کمی لب بابامو ژل زدم ... هر دکتری هم رفتم (چندین بار ) گفتن عمل نمیکنیم تو این مشکلو نداری ...اما حرف اون اورتودنتیسنه هنوز رو مخمه و‌خودم فکر میکنم اگه عمل کنم ممکنه صورتم گردتر بشه ... خیلی از نظر روحی ریختم به هم ... دکتر بیات بهم گفت تو بیماری خودزشت پنداری داری ...اما برا من رو مرزه ...‌ حالا شما اگه عمل کردید فک بالاتونم سنتون رفت بالا ؟ پیش کی عمل کردبد ؟

من پیش بهنیا ،کیانی ،محمد بیات،دکتر علی حسنی  و یه دکتر جوانی به نام نیما صادقی که تو اینترنت خ ...

می بخشید شما که تهران هستین میشه آدرس دکتر بیات ک بهنیا که رفتین بهم بدین از شهرستان میخام بیام پیششون ببینم نظرشون‌چیه. چون این دوتا رو میگن کارشون خوبه

اتفاقا اصلا مساله م‌ لبخند لثه ای نیست ... من دندونام ریز نیست اصلا ... لب بالام باریک تر از لب پایی ...

سلام عسل جون چطوری عزیزم منم مشکلم شبیه تو هست فکم کلاس سه بوده و جراحی فک میخواسته اما دکتر ارتودنسیم یه روش اشتباه رو انجام داد حالا دقیقا حرفایی که به تو زدنو بهم میگن منم لبخند لثه ای دارم واقعا آدم بهم میریزه از لحاظ روحی میخواشتم ببینم تو چیکار کردی بلاخره؟ راستی من شیرازم به نظرت بهترین دکترای تهران کیا هستن؟