2777
2789
😂😂😂😂 اینم شانس ممده دیگه😂😂😂😂

چون مامان بابا ندارع خیلی بم وابسته شده

نمیدونم خوبه یا بده ولی بیش از حد وابسته شده با اون هیکل گندش

حتی بعضی وقتا بم میگه مامان ):

میدونی اشتباه ما خانما چیه زیادی ساده ایم از کجا میدونی عکسی که قراره بزارم عکس دست منه

اتفاقا اگه عکس دستتم بزاری بازم باور نمیکنیم .من برا خنده گفتم 😂

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید مجرد بودن...از کجا فهمیدی کی مرده کی زن؟؟؟

معرفی کردن یک صداشون شنیدم دو خودشون اعتراف کردن به شااهکاراشون سه فکر کردن اهلشم چهار بسه یا بازم بگم

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
چون مامان بابا ندارع خیلی بم وابسته شده نمیدونم خوبه یا بده ولی بیش از حد وابسته شده با اون هیکل گن ...

چن سالشه؟ مامان باباش چی شدن؟ینی چجوری فوت کردن؟

دعوایی ک آدم تو ذهنش با بقیه میکنه،صدبرابر بدتر از دعوای واقعی اعصاب آدم رو بهم میریزه.2سال خواننده خاموش بودم .تازه واردم زامبی ک نیستم😅
هیچوقتم باور نکن کسی که اهل کلک باشه راهشم بلده

باش مرسی ب خاطر نصیحت خوبت

اتفاقا زنه 116 کیلو بود...😕😕😕

😮😲😲😲😲😲 

چن سالشه؟ مامان باباش چی شدن؟ینی چجوری فوت کردن؟

مامانش وقتی محمد شیش ماهه بوده میاد میزارش پشت در خونه خانواده پدری محمد و میره 

بدشم گفته من عاشق ی مرد دیگم...این مردو بچشو ئمیخوام...خلاصه ترکشون میکنه

محمد پیش مادر بزرگ پدربزرگ پدریش بزرگ میشه

بابای محمد سر این داستان میره شیشه های خونه ی اون زنه و مرده رو میریره پایین میزنه داغونشون میکنه دگ اونام شکایت میکننو بابای محمد میوفتع زندان و از غصه دیوونه میشه..چون اون زنه عشقش یوده..بد ک از زندان میائ بیرون میفهمه اون زن از مرده بچه دار شده کلا دق میکنه...براش زن گرفتن اما فایده نداشته بازم فقط ب مادذ محمد فک میکرده و متاسفانه از زن جدیدش دوباذه بچه داره ک ینی برادر محمئ...با این زنم نمیتونخ کنار بیادو طلتقش میده...الانم رفته ی گوشه برای خودش تنها زندگی میکنه